Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet feldolgozni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni ha megcsaltak?

Figyelt kérdés
Szeretnék megbocsátani, de egyszerűen nem tudok másra gondolni, mint hogy ők ketten... és nem tudom hogy ezek után hogy lennék képes lefeküdni a barátommal.
2015. ápr. 22. 08:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Pár hónapos kapcsolatról van szó, és egyszeri eset volt, nem arról van szó hogy állandóan mások után jár. És igen ez a legnagyobb bajom, hogy most rágondolok hogy hozzámér "úgy", és elkap az undor, mert eszembe jut hogy mással volt, és látom magam előtt, undorító. Valaha elmúlhat ez az érzés bennem, vagy felesleges is ezen dolgozni?

És elhiszem hogy szeret, mert amiket átéltünk együtt, meg ahogy viselkedett velem, abból látszott és éreztem is hogy szeret, és én is szeretem. Még mindig szeretem.

2015. ápr. 22. 09:33
 12/24 anonim ***** válasza:

Küld el a pics* àba...rohadjon meg ez is h megcsalt ...utalom mindegyik pasit.

N

2015. ápr. 22. 09:42
 13/24 Bence_ ***** válasza:

Ő mondta el neked?

Ő ezt hogy látja?

2015. ápr. 22. 09:54
 14/24 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy én éreztem hogy történt valami, és mikor újra elkezdtünk találkozni, akkor konkrétan megkérdeztem ezeket. És erre ő elmondta. Azt hogy ki volt készülve, azt hitte hogy sosem leszünk már együtt. De engem szeret és szeretné velem folytatni. Megbánta és sajnálja.
2015. ápr. 22. 10:01
 15/24 datass ***** válasza:
#14 Ohh te kis naiv kislány...
2015. ápr. 22. 10:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha ezen rugózol akkor sehogy.

Ha te minden téren, szexuálisan is ki akarod sajátítani (csúnyább de helytállóbb szóval "birtokolni") és ilyen vagy, akkor sehogy. Ha rögeszmésen kattogsz ezen, akkor sehogy. Amíg nem érted, hogy a szex és az érzelem nem ritkán jár külön úton addig sehogy.

Jobb ha szakítasz vele, ha ezen nem tudsz túllendülni.

Aki a másikat birtokolja, kisajátítja, valamilyen szinten "tulajdonolja", vagy tulajdonolni akarja, az nem érti a szex és szex között a különbséget. Annak nem fog menni az ilyenek a túllépés, (vagy csak nagyon nehezen) nem való neki az egy éjszakás, a hármasok, nyitott kapcsolat és úgy általában semmi ami kicsit is túlmutat a köztudatban használatos monogám kapcsolatokon.

Így jelen állás szerint esélytelen vagy a feldolgozásban.

Akkor lenne esélyed, ha képes lennél külön szálon gondolni a szeretkezésre | szerelmeskedésre, + képes lennél olyan mélyen a kapcsolatodban bízni, és annak a szilárdságában, hogy nem akarnál birtokolni, és kisajátítani, mert tudod, hogy a tiéd van/lesz akár van szex mással akár nincsen.

Főleg utóbbi érthető pár hónap távlatából, hogy nincsen meg. Ez a két gondolat az, ami át tudna lendíteni ezen a kattogáson, de nem tizen-huszon éves mentális tartomány ezt megérteni, és főleg nem pár hónapos kapcsolatban.

A kapcsolatodat akkor tudod megmenteni, és lapozni eme epizód felett ha ebben el tudsz mélyedni, és át tudsz lépni azon amit eddig tanítottak neked, és még itt is rád zúdítottak csőstül. (közgondolkodás dogmatikáján tehát)

A kulcs gondolat, hogy nincsen olyan modell amely jó! Olyan modell van, ami neked-párodnak jó, és csakis olyan. Van választásod, hogy hogyan szemléld az eseményt, a saját optikádon állíthattok ketten együtt(!!!) úgy, ahogy nektek a jó, és nem szentírásként kezeled azt amit eddig mondtak neked (és itt is végig a szálban) Tehát átlépsz a saját és a közgondolkodásbeli szellemiségen és saját, független megoldást keresel. Ha ez nem megy, akkor sehogy sem fogod feldolgozni, és nem is érdemes. Akkor ennyi sajnos.

2015. ápr. 22. 10:36
 17/24 Bence_ ***** válasza:

Nem csalt meg. Külön voltatok.

Fejben megszokott csalni?

2015. ápr. 22. 10:44
 18/24 A kérdező kommentje:
Dowd köszönöm, nagyon hasznos volt a válaszod! Én is így gondolom, vagyis látom ezt magam előtt amit leírtál!
2015. ápr. 22. 10:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Az en ertelmezesem szerint nem csalt meg. Szakitottatok.
2015. ápr. 22. 10:54
 20/24 anonim ***** válasza:
Szívesen kérdező, sok sikert.
2015. ápr. 22. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!