Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik srác miért nem értékeli ha ő lehetne az első?
Pontosan azért, amiért sok nő ódzkodik a szűz pasiktól:
Neki egy tapasztalt kell, akit "nem kell tanítgatni", akitől azonnal, ott helyben megkapja amire vágyik. Vágyálmaiban persze. A helyzet ugyanis, hogy egy tapasztalt személy sem feltétlenül jobb. Ha pl szexuálisan kulturálatlan és csak vakon döfköd, akkor hiába volt már 30 nője korábban, ugyan úgy béna lesz. Ez a lányokra/nőkre is ugyan úgy igaz persze.
Szóval a lényeg: van egy rakás önzés ezekben a személyekben, mert csak a saját kielégülésük fontos nekik ott, azonnal, gyorsan.
Lányok esetében pedig ott az a plusz, hogy egy szűz lányra talán többet kell várni, fél az elsőtől esetleg, illetve ragaszkodóbb is lesz a lány, valószínűleg.
Ezt mondom úgy, hogy én ugyan ettől szenvedek, csak a másik oldalról. A nők vizsgáztatnak, hogy voltam-e már kapcsolatban, szexeltem-e már... ami elég kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!