Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek? 16/L
Figyelt kérdés
Azt mondják nem vagyok csúnya, az arcom nem pattanásos, hajam hosszú szőkésbarna, szemem zöldes kékes szinű, 164cm vagyok és 50kg. Jó tanulós is vagyok 4-5ös. De mégis átnéznek rajtam a fiúk mintha ott se lennék teljesen levegőnek néznek. Persze a barátnőim meg nem tudnak dönteni melyik fiúval jöjjenek össze. Nekem meg senki sincs. És még a nem szép fiúknak se tetszek... szóval senkinek. Nem vagyok hangos, de a barátnőim se... próbálok divatosan öltözni de semmi. Nem akarok örökre szingli lenni :( mit csináljak?2015. ápr. 21. 18:40
11/14 anonim válasza:
Képet kérnek a perverzek,
csak így lesznek vélemények.
Ne félj tőlük, mind szín józan,
Max rádverik, szépen, gyorsan.
12/14 anonim válasza:
még nem vagy elkésve semmivel, hidd el, eljön az a fiú/férfi akinek te vagy a legszebb, csak várj! ;) a legjobb dolgok véletlenül történnek.
13/14 anonim válasza:
Ha mutatsz egy képet segíthetünk neked:) 16f
14/14 anonim válasza:
Múltkor is volt ilyen kérdés és írtam a csajnak hogy küldjön képet.Erre küldött privátban két meztelent.Hát én nem zavarnám el az biztos.Amatőr képek voltak tükörből telóval.Bár az sem bizonyítja hogy magáról küldte őket de azt a csajt aki a képeken volt nyaltam volna mindjárt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!