Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott ilyen hülyeségeken gondolkozni, vagy csak nekem van ilyen beteg elmém?
A párom felé persze ezt nem mutatom ki, mert nem akarok hisztis p*csának tűnni, de pl.
- Ha nem veszi fel a telefont:
1. nemfogadott hívás: nem ér rá
2. nemfogadott hívás: már nem is érdeklem és szakítani fog velem és vége mindennek.
3. nemfogadott hívás: épp megcsal és vége mindennek
4. nemfogadott hívás elütötte egy busz és meghalt.
Aztán..
Ha találkozik egy "haverjával" és elkezdek ezen gondolkozni.
Első perc: Egy fiú haverjáról van szó és nem jelent semmit
Második perc: Valami csaj tuti, de nem vagyok féltékeny
Harmadik perc: Tuti valami bombázó csaj vagy az exe, és azonnal utánna kell mennem.
Negyedik perc: Késő már tuti meg is csalt..
Na az meg a másik hogy randomra elkezdek azon gondolkozni, hogy mi lenne ha meghalna és mennyire sírnék a temetésén, meg utána hogyan lennék öngyilkos.
Vagy kitörne a harmadik világháború és elhurcolnák katonának vagy mit tom én. Tök beteges, gondolatok.
Néha más is gondolkozik ilyen hülyeségeken?? :S
Normális ember vagy aki önbizalom hiányos. Félsz, hogy elveszíted mert tőle függsz.
Ha majd bízol magadban akkor azt is el fogod hinni, hogy elég vagy neki.
Nagyon osztom Működésképtelen Kávéfőző véleményét.
Nagyon az elején a kapcsolatunknak nekem is voltak efféle gondolataim, viszont mára már megbízok annyira a páromban, hogy eszembe se jussanak ilyenek.
- Ha nem veszi fel a telefont:
1. nemfogadott hívás: nem ér rá (fürdik, segít otthon, tanul, eszik, pihizik, kutyust sétáltat, órája van, éli az életét!:) )
-Találkozik a haverjaival:
1. oké szivem, érezzétek jól magatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!