Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretsz a párodban leginkább?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a fenti válaszolók közül csak egy ember szerelmes igzán....olyan dolgokat irtatok le amelyek csak külsőségeknek számitanak.

Mi lesz akkor ha már nem lesz olzan huncut a mosolya,nem lesz olyan formás a feneke,és mikor nem ölel át akkor nem szereted vagy ha barna lenne a szeme nem kék akkor már nem lennél vele?????

Akkor szeretsz valakit igazán ha fogalmad sincs,hogy mit szeretsz benne csak azt érzed,hogy nem tudsz élni nélküle....

18L

2010. febr. 21. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

utolsó 18L próbáltál nagyon bölcs lenni de szerintem ez nem túlzottan jött össze :/ a kérdés nem az volt hogy miért vagy szerelmes belé vagy ilyenek

mit szeretsz benne

mi az amit nap mint nap boldogan tapasztalsz

a kérdező példákat várt, és erre én is pl azt tudnám írni hogy a gyönyörű kék szemét, ahogy odabújik és ahogy rámmosolyog. mindjárt más ha azt kérdi miért szereted??? miért? azért mert Ő.

2010. febr. 21. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ja és én is 18L
2010. febr. 21. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13:16-os ha már az én válaszomból ragadtál ki valamit, legalább lehetnél pontos!

Én ugyanis huncut kacajt írtam és nem mosolyt...

Igazad van a mosoly megváltozhat felém, ha már nem úgy érez,mert a mosoly személyes! Csakhogy én nem ezt írtam.

A kacaj nem változik! Mert az nem csak nekem szól!

És azt is írtam, hogy mindent szeretek benne!

2010. febr. 21. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!