Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretsz a párodban leginkább?
Szerintem a fenti válaszolók közül csak egy ember szerelmes igzán....olyan dolgokat irtatok le amelyek csak külsőségeknek számitanak.
Mi lesz akkor ha már nem lesz olzan huncut a mosolya,nem lesz olyan formás a feneke,és mikor nem ölel át akkor nem szereted vagy ha barna lenne a szeme nem kék akkor már nem lennél vele?????
Akkor szeretsz valakit igazán ha fogalmad sincs,hogy mit szeretsz benne csak azt érzed,hogy nem tudsz élni nélküle....
18L
utolsó 18L próbáltál nagyon bölcs lenni de szerintem ez nem túlzottan jött össze :/ a kérdés nem az volt hogy miért vagy szerelmes belé vagy ilyenek
mit szeretsz benne
mi az amit nap mint nap boldogan tapasztalsz
a kérdező példákat várt, és erre én is pl azt tudnám írni hogy a gyönyörű kék szemét, ahogy odabújik és ahogy rámmosolyog. mindjárt más ha azt kérdi miért szereted??? miért? azért mert Ő.
13:16-os ha már az én válaszomból ragadtál ki valamit, legalább lehetnél pontos!
Én ugyanis huncut kacajt írtam és nem mosolyt...
Igazad van a mosoly megváltozhat felém, ha már nem úgy érez,mert a mosoly személyes! Csakhogy én nem ezt írtam.
A kacaj nem változik! Mert az nem csak nekem szól!
És azt is írtam, hogy mindent szeretek benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!