Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapi csók. Esélyek?

Figyelt kérdés

Fiú-lány barátság. Srác 19, csaj 17. Srác beleesik a csajba, be is vallja, de a csaj elutasítja (nem talált indokot, de sose volt még kapcsolata - talán megijedt?). Srác nem adja fel, barátok maradnak továbbra is. Közbe csajszi becsákózik, 2 db 2hetes csókolózós kapcsolat, 2 csalódás. A barátsrác közbe hű barátilag támogatja és nem tolakszik. Már egy éve ismerik egymást, őszinték és vidámak, a csaj néha spontánpuszikat is ad a srácnak - aki még mindig szerelmes és halkan kínlódik. Közeledik a srác szülinapja, a csaj célozgat is rá hogy bajba lesz, mit vegyen. Mi lenne, ha egy apró szájrapuszit kérne a srác? Megígéri hogy nem lenne telhetetlen, nem mondaná el soha senkinek és a világ legboldogabb embere lenne. Tönkreteheti a barátságot?

Úgy érzem, járni még mindig nem járna velem. Nem tudom hogy mekkora parasztság lenne :/ Hallottatok már ilyesmiről? Csajok ti benne lennétek?

2010. febr. 21. 11:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én benne lennék,ez aranyos :D
2010. febr. 21. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de cuki vagy:)

Szerintem nem gáz.

2010. febr. 21. 11:38
 3/14 anonim ***** válasza:
hát figyelj ha csak úgy ad puszikat akk több lehetsz neki mint barát.. nem mondom h már szerelem,de a kettő közötti átmenet.én benne lennék.
2010. febr. 21. 11:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Na jó, megerősítettétek az önbizalmamat, kösz!

De ha pofonvág, a Ti lelketeken szárad >:(

Najó nemis :)

2010. febr. 21. 12:01
 5/14 anonim ***** válasza:

:D:D ez jó, ilyenkor előjönnek a régi emlékek amikor én is szenvedtem meg féltem az első kapcsolat előtt

mostmár több mint 1 évesek vagyunk :)

2010. febr. 21. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon jó ötlet, szerintem simán benne lenne, egy szájrapuszi még nem a világ.

Szóval szerintem nyert ügyed van^^

2010. febr. 21. 13:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Majd írd már meg légy szíves, hogy mire jutottál!! :D

Érdekel

2010. febr. 21. 16:53
 8/14 A kérdező kommentje:

höhö, köszi a nagy érdeklődést, jól esik :)

Majd megírom a csattanót, ígérem ;)

2010. febr. 21. 19:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tedd meg!! ez nagyon aranyos és ebböl kiderül h érez irántad valami vagy nem
2010. febr. 21. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:
tök cukii:)...szerintem tedd meg én simán benne lennék
2010. febr. 27. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!