Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Van némi esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves fiú,aki nagyon bejön nekem.Nem tudom,hogy ő mit érez irántam,de szerintem nem vagyok közömbös neki.Ő olyan tökéletes...jól tanul,sportol és nagyon helyes,de viszont nagyon zárkózott és csöndes.És jövőre elmegy a sulinkból,és nem látom (talán) soha többé.Nem fogom túlélni;((De egyszer beszélgettem csak vele,akkor egy kicsit felvágósnak tűnt(szerintem csak tette,volt már dolgom fiúval tudom milyenek).Egy szóval nagyon-nagyon szeretném ha végre észrevenne és összejönni vele.Köszi:13/L2010. febr. 21. 10:31
1/4 anonim válasza:
Ilyen helyzetben sokat számít 2 év. Kezdeményezd Te a beszélgetést, menj oda hozzá. Bár lehet, hogy nem úgy tekint Rád, mint egy barátnő, hanem csak mint barát.
3/4 anonim válasza:
hát ha már elmegy, akkor mindenképpen gyúrj rá arra, hogy szerezd meg a telefon vagy msn, de minimum egy mail címet, hogy utol tudd érni később is, mikor már elment, aztán csevegj vele. ismerkedj, hívd el ide-oda stb. szokásos eljárás.
sok sikert
4/4 anonim válasza:
Stratolj rá! Tudasd vele, hogy érdekled. Ha nem teszed, bánni fogod egy jó ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!