Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szerethet?

Figyelt kérdés

Az igazat bevallva elég csúnyácska lány vagyok: duci és nem is éppen csinos arcú. Ehhez még csendes és visszahúzódó is elsőre. Nem is hívott el soha senki randira 20 éves koromig, csók sem volt, egyáltalán semmi ilyesmi.

Megismerkedtem neten egy fiúval és első pillanattól megvolt a közös hang, össze is jöttünk. Azt mondja, szeret.

Hogy lehet, hogy szeret, mikor előtte soha senkit még csak nem is érdekeltem?

2015. ápr. 20. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha erre a teóriára alapulna a világunk akkor soha nem jutnánk sehova.
2015. ápr. 20. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN!

Miért ne szerethetne?

Ne ezen rágd magad, hanem élvezd az életet, mielőtt az aggódásoddal elba.szod a kapcsolatot.

2015. ápr. 20. 16:01
 3/9 A kérdező kommentje:
2.: csak nem értem, mert előtte soha senkit még csak annyira sem érdekeltem, hogy beszélgetni akarjon velem.
2015. ápr. 20. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne keresd mindenben a rosszat. Örülj annak, ami szép és jól működik, nyilván nem poénból van veled hanem azért mert szeret.
2015. ápr. 20. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Nem értem miért nem érted, h tetszhetsz valakinek.

Kapd össze magad, csaj!

:D

2015. ápr. 20. 16:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak nem logikus. Hogy lehet, hogy valaki szerethető de 20 évig akkor miért nem érdeklődött iránta senki még egy picit sem. De semennyire. Ha meg érthető, hogy nem érdekeltem senkit, akkor most hogy szerethet valaki?
2015. ápr. 20. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Hú bakker. (ismét 2-es...)

Akkor elmondom velem mi volt.

34 éves nő vagyok. 19 évesen voltam először pasival. Ez egy tök rövid kapcsolat volt. Utána 4 évig kb rám sem néztek. Aztán lett egy komoly kapcsolatom. Annak 5 év után lett vége, de mindig volt akinek tetszettem. De előtte 24 évig semmi! De nem ezen aggódtam, hanem örültem ha jól alakult minden.

Ha ezen rágod magad, hogy de nem tetszettél senkinek, neki miért blablablablaaaaaaaaaa, akkor az nem lesz ám jó, ezt te is tudod. Majd fura leszel vele is, megunja, meg tudat alatt úgy alakítod a kapcsolatot, hogy szakítás lesz a vége.

Nem kell ilyenen vergődni. Lehet most lett olyan a kisugárzásod hogy észrevesznek a pasik.

:)

Na, a lényeg, h ne járjon ezen az eszed, lécci.

2015. ápr. 20. 16:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem viselkedem úgy, csak nem értem, hogy hogy szerethet bárki is.
2015. ápr. 20. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
A fiúk addig szeretnek amig még szűz vagy,amugy miért lennél csunya?
2015. ápr. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!