Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, akinek sztómája van?
Én orvos vagyok. ismertem olyan nőt, akine egy krónikus bélbetegség miatt kellett ideiglenes sztómát csináltatni. Mikor eljött az ideje, hogy megszüntessük a sztómát, akkor azt mondta, hogy nem akarja megszüntetni, mert a férje imádja, és amióta ez van neki, újra olyan tüzes a szex a férjével, mint régen.
Hát, nem mertem megkérdezni, hogy a csákó mit csinál a sztómával, de végül maradt neki...
Mondjuk én személyesen nem valószínű, hogy összejönnék valakivel, de ki tudja, lehet, ha jobban megismerem, el tudom fogadni...
"a férje imádja, és amióta ez van neki, újra olyan tüzes a szex a férjével, mint régen. "
Ebbe most azért úgy belegondoltam... Láttam már pár sztómát közelről, és nekem valahogy nem lenne gusztusom beledugni semmit.
Hát azért nem mindegy, hogy úgy jöttök össze hogy van neki, vagy már együtt vagytok, beteg lesz és akkor kell neki sztómát csinálni.
Azért ez elég kényes téma, nem tudom mikor lenne időszerű ezzel előállni. Első randin elmondja az korai, de ha meg vár míg kialakul valami akkor kicsit átbaszás.
Ha a páromnak lenne rá szüksége emiatt tuti nem hagynám el, mikor beteg voltam egy évig ő se panaszkodott soha hogy állandóan fekszem és felkelni is alig bírok, nem mentünk szinte sehova még bevásárolni se nagyon együtt nemhogy egy mozi vagy valami, mert én nem tudtam. Ezek után jó nagy görény lennék ha elfordulnék tőle mikor neki lesz baja. Meg szeretem is már annyira, hogy semmiért nem hagynám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!