Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 14 éves fiúnak van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 14 éves fiúnak van esélye 16-18 éves nőknél?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 22:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De akkor még nem volt híres!!!! pár évvel utána ment a Megasztárba!! Asszem ,valami Tamás, fekete hajú, borostás rémlik.
2015. ápr. 20. 10:01
 12/19 anonim ***** válasza:
simán. egyre trendibb h az idősebb csajok nagyon is komázzák a kissrácokat!
2015. ápr. 24. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk eddig tökéletesen bevált a dolog. Én most 17/F vagyok, a párom 29/N. 14 éves korom óta együtt lakunk, Dec. 13-án összeházasodtunk (nagykorúsítási kérelemmel), valamint tegnapelőtt megszületett a kislányunk (Наталия/Natalia). 12 éves voltam amikor ő 24. Megismerkedtünk, akkor még jobb anyagi helyzetben volt a családom, megtehettük, hogy étterembe hívjam, rózsaszirmokat, pezsgőt, epret, stb. használjunk egy-egy randi alkalmával. (Sőt egy nagy dobásom volt egy kis vonósnégyes az ablaka alá :P) Már fél éve együtt voltunk, amikor a 13. születésnapomon bemutattam a szüleimnek. Hát nagy fennakadás volt belőle, kiakadtak, de én is megmondtam a magamét rendesen, végül békésen megegyeztünk, hogy rendben, okés, de bármi problémát találnak és vége. Lazán vették, nem jártak folyton a nyakunkra. Aztán annyira megkedvelték meg minden, hogy a 14. születésnapomra az "ajándékom", az volt hogy hozzáköltözhettem. (Akkor vette el a szüzességemet xd) Azóta együtt is élünk. A nagykorúsítási kérelemnél több pszichológussal beszélnünk kellett, megmondták, hogy sem a páromnak, sem nekem nincs elméleti problémánk (anyakomplexus, ilyenek), mivel egy fília vagy eltűnik, vagy nem, de változni nem tud. A pedofília 14 év alattiak iránti vonzódás, az efebofília pedig 14-18 közöttiek iránti vonzódás (már ha idősebb vagy az adott kornál)! Mivel a párom 12 éves koromban lett együtt velem (elméletileg pedofil időszak (jogilag nem, mivel nem történt aktus, de még petting is alig, akkoriban pedig 14 évesen már ha beleegyeztem akkor jogilag tiszta volt)), de 14 éves korom után is (efebofil időszak) velem maradt, ezért ő nem lehet egyik sem. Mivel a fíliák nagyon konkretizált dolgok, nem lehet átmenet a kettő között! Pszichológiailag lehetetlen. Szóval a mi esetünkben nem pszichológiai probléma van, hanem egyszerűen csak ízlés kérdése a dolog :P
2015. ápr. 24. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
te jó isten, ennyi hülyeséget hol olvastál? hogy átmenet meg efebo meg azt a jó isten, hát ne haragudj, én szakembernek mondhatom magam, de 3x elolvastam, még mindig kikerekedett a szemem....
2015. ápr. 24. 19:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Akkor megpróbálom picit tisztábban leírni.

Hivatalos definíciók szerint:

Pedofília az, mikor egy 14. életévét betöltött személy, egy 14. életévét be nem töltött személlyel létesít nemi aktust. (Pszichiátriai szempontból pedig a fizikai érintkezés nélküli, egyszerű vonzódás a fent említett feltétellel is pedofíliának nevezendő)

Efebofília az, ha egy 20. életévét betöltött személy egy 15-19 éves személlyel létesít nemi aktust. Ennek törvényi határozata nincsen. ( -||- )

Pszichiátriai kísérletek, vizsgálatok alapján, ha egy személynél megfigyelhető egy korhoz kötött parafília, az képtelen megváltozni. Előjöhet, eltűnhet, azonban egy embernél csak egy fajta képes jelentkezni egész életében.

Példa: Itt vagyok én és a párom. Ha ő pedofil lett volna amikor összejöttünk, akkor legkésőbb 15 éves koromban ki kellett volna dobjon, mert nem férek bele az ő tudatalatti "ízlésvilágába". Természetesen lehetséges, hogy pedofil volt, azonban a korhatár átlépésével (még az átfutási idő után két évvel) is együtt vagyunk, így mire 15 lettem, magának a pedofil parafíliájának meg kellett szűnnie.

UI: A kor alapján való vonzódás természetesen nem feltétlenül utal parafíliára. A hebefíliába (a pedofília minden 14. életévét be nem töltött személyre vonatkozik, azonban a köznyelvből és az általános pszichológiából kimaradva, pár éves intervallumokra fel van osztva a pedofil korhatár, a hebefília a 11-14 évesek iránti vonzódást jelöli) tartozó korú gyermekekkel (még ha aktus nem is) kapcsolatba lépő nagykorú személyeknél bizonyítottan megfigyelték, hogy egyáltalán nincs (magán a kapcsolaton kívül) parafíliára utaló pszichiátriai jel, azaz egyszerűen csak ilyen az ízlése az illetőnek, még ha az általános vélemények alapján nem is, de pszichiátriailag biztosan.

2015. ápr. 24. 20:02
 16/19 anonim ***** válasza:

jahaaa, na azt hiszem, pont itt kezdődnek a problémák :) ilyen kényszeres kategória-rendszerek egyszerűen nem léteznek. akkor a spanyoloknál, sok egyéb országban már nem is pedofil az illető, mivel ott 13 év a legális korhatár?

szóval azért itt mégis a pszichológiai, pszichoszexuális szempontokat kellene előtérbe helyezni, bár az se magyarázná még önmagában a "zavar" szót se.

2015. ápr. 25. 02:09
 17/19 anonim ***** válasza:

16-18 éves nem nő hanem lány esetleg kisasszony, de h nő

na ne már!

2015. máj. 3. 21:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Álmaidban
2015. máj. 3. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:

#16-os, félreértettél.

"itt mégis a pszichológiai, pszichoszexuális szempontokat kellene előtérbe helyezni"

Én eddig is ezt mondtam. Az hogy éppenséggel azt tettem zárójelbe, annak nincs jelentősége, csak így írtam folyamatosan. De értelemszerűen az az elsődleges szempont. Nem értem, hogy sikerült azt kivenned az írásomból, hogy a törvény lett volna az első megítélési szempont. Amikor beadtuk a kérelmet, akkor először kellett a pszichológushoz mennünk, majd csak utána nézték meg egyáltalán, hogy törvényileg rendben lennénk-e.

"sok egyéb országban már nem is pedofil az illető, mivel ott 13 év a legális korhatár?"

Na ezt is félreértetted. A törvény nem írja felül a pszichológiai tényeket. Példának Spanyolországot hoztad fel. Akkor maradjunk annál. Mivel nem tudom, hogy a pedofil szóval a törvényi vagy a pszichológiai esetre gondolsz, leírom példában.

19 éves férfi 13 éves lánnyal, pszichológiailag pedofil, törvényileg nem. Csak azért mert ugyan az a szó, a jelentése más.

Pszichológiailag "az adott életévet be nem töltött személy iránti vonzódás", míg a

törvényi pedofília "a törvényben meghatározott életévet be nem töltött személlyel való nemi aktus létesítése".

Nálunk ezért is nem volt semmi gond. A párom törvényileg nem volt pedofil, hiszen az addigi korhatárig nem közösültünk. Pszichológiailag pedig ki lett zárva a fíliális átmenet lehetetlensége miatt.

"ilyen kényszeres kategória-rendszerek egyszerűen nem léteznek"

Ezt címezd Ray Blanchard-nak, vagy a néhai Bernard Glueck Jr.-nek, akik a XX. század legnevesebb pszichológusai, pszichiáterei, akik a legtöbb bizonyított észrevétellel rendelkeznek a szakmában.

2015. máj. 3. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!