Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most szeret, vagy sem? Mondunk egyáltalán ilyet annak, akit szeretünk?
Az hogy szeret, nem jelenti azt, hogy veled fog röhögni más nyomorúságán. Igaza volt és ezért nem kell bocsánatot kérnie. A stílusa tényleg durva volt, de azért bocsánatot is kért és szerintem ez így rendben is van.
Az, hogy elmondja a véleményét, nem jelenti, hogy kevésbé szeret, sőt. Szerintem értékeld, hogy megmondja az igazat, ahelyett, hogy jópofát vágna valamihez, ami nem tetszik neki.
Esetleg, ha szeretnéd elsimítani a dolgot, én a helyedben bevallanám neki, hogy igaza volt. (Mert így is van.) Mond hogy sajnálod és esetleg megjegyezheted, hogy a stílusa viszont nem esett jól. Akkor meg tudjátok beszélni a dolgot. AZ egy kapcsolatnak sosem árt.
ennek nincs köze a szeretethez te kis buta.
ÉS igaza volt.
Nagyon villog a kamujelző, túlfogalmazott a szöveg egy indulatos felcsattanáshoz képest, meg amúgy is.... :)
De ha valóban történt hasonló eset, természetesen neki van igaza, bunkóság valakit a külseje miatt leszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!