Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el, mit csinált lányokkal, amikor nem voltunk együtt?
Sziasztok! Kicsit bonyolult a mi kapcsolatunk a párommal, de már 3 éve tart. Ebben a 3 évben benne van egy 2 hónapos szünet, amely a nyáron volt. Túl sokat féltékenykedett és nem tudtam rá sehogy hatni, nem változtatott, ezért úgy döntöttem, szakítok vele. Jött is egy új fiú, kb 1 hét múlva ismertem meg barátnőm által, és elkezdtem vele meg az ő társaságával lógni, de nem gondoltam vele semmi komolyat, csókig jutottunk, akart volna többet, de nem voltam benne. Aztán valami kapcsán beszélnem kellett a barátommal Facebookon, akkor nagyon veszekedtünk, tudtam, hogy neki is van egy másik lány, jól elküldtük egymást ... Végül újra beszélni kezdtünk, találkoztunk, és nemsokára újra egy pár lettünk. Ebbe úgy mentem bele, hogy elárulta: 3 lánnyal is lefeküdt "idegből".
Lassan 1 éves sztori ez, de még mindig nem tudom elfelejteni és megbocsátani se neki. Tudom,hogy nem teljesen az ő hibája , hisz nem ő szakított, de én nem lettem volna képes ilyet tenni... bár ő előttem is rengeteget csajozott már szóval valahol várható volt.
Hogy felejtsem el?
Ha eszembe jut ez a 3 lány vagy meglátom őket, kitépném a hajukat...
Köszi előre is... 19/L
Hát ez kurwára komoly kapcsolat akkor.
Húzd le magad a wc-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!