Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon durva lenne ha egy 17 éves lány járna egy 34 éves pasival?
#12: Azért ez gáz, hogy a lányok ebben a korban már ennyire hajtanak a szexre...
Az, hogy valaki szexel vele, még nem járás. Kétszer annyi idős, mit akar?
Torz személyiség lehet a csávó is, már ennyi idősen családjának kellene lennie, nem egy hozzá képest kislányba kellene belezúgnia.
Nem durva, a mai világban egyre több az ilyen. Persze van közte olyan akinek csak szexre kell a másik de bizony vannak olyanok is akik komolyan gondolják..
Mások véleményére meg magasról tegyen az aki így boldog!
:)
"#12: Azért ez gáz, hogy a lányok ebben a korban már ennyire hajtanak a szexre...
Az, hogy valaki szexel vele, még nem járás. Kétszer annyi idős, mit akar?
Torz személyiség lehet a csávó is, már ennyi idősen családjának kellene lennie, nem egy hozzá képest kislányba kellene belezúgnia."
Na mert te mit akarsz ezzel a válasszal? Pont hogy te vagy a torz agyatlan személyiség, üres élettel hogy másokat ennyire irigykedve kritizálsz!
#16: Én voltam, aki válaszolt, látom, kitörölték.
Honnan tudod, hogy milyen az én életem?
Irigykedjek? Mi a f.aszra? Én 34 éves koromra már családot tervezek, mégis mire irigykedhetnék?! Vagy esetleg a csajra?
Én torz? Ha mindenki ilyen "torz" lenne, mint én, szebb lenne a világ ;)
szerintem durva egy 17 éves még gyerek, dúlnak benne a hormonok és megvan zakkanva 34 éves pasinak meg nő ez egója h egy 17 évest hajt... elég egy elfuserált világ ez nekem az apám a seggem elporolta volna ha haza állítok egy dupla idős pasival
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!