Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi rosszat tettem, hogy állandóan itt akar hagyni?! Miért kell ezt csinálnia, ha mindent megadok neki, amit csak kér?
Barátommal egy éve vagyunk együtt. Sokat veszekedtünk a vizsgák miatti feszültség miatt is és azért, mert nem nagyon akart belevonni az életébe és megosztani a dolgokat velem, sokat hazudott, titkolózott, ráadásul rossz baráti körbe került.
Nem éreztem magam rossznak, úgy értem, hogy rosszul bánnék vele, de mondtam neki, hogy lehetek lazább, benne lennék a legnagyobb bulikban (eddig nem voltam az a nagy bulizós), jófej lennék a barátaival, ráadásul tudja nagyon jól, hogy szeretem a focit meg ilyeneket is, nem a tipikus cicababatémákhoz értek. Külsőre és belsőre is maximálisan tetszeni akartam neki, spontán sütöttem neki sütit, adtam meglepiket, mindig próbáltam lenyűgözni.
Erre benyögi, hogy fogjam fel, hogy nem akar engem egy életre, nem tud elköteleződni, mert egy év már sok neki (előtte meg ő mondta még az összeköltözést, mindent), hiába változom, ugyanaz leszek (pedig biztos, hogy nem lennék olyan érte), meg hogy nem boldog velem. De miért nem boldog?
Mindent megengednék neki hűségért, ragaszkodásért és szeretetért cserébe.:(
Miért nem akar senki elköteleződni? Nem mindegy, hogy évek vagy hónapok vagy egy élet, ha valakivel jól érezzük magunkat? :(
18l
Nagyon nagy tévedésben vagy!
Most csak rosszat tapasztaltál ennyi!
Nagyon sok rendes pasi is létezik, akik nem kihasználni akarják a nőket, hanem törődnek velük, szeretik és megbecsülik őket..stb.
Zárd le ezt a kapcsolatot, és kezdj egy újat! Egy sokkal boldogabbat!
" Külsőre és belsőre is maximálisan tetszeni akartam neki, spontán sütöttem neki sütit, adtam meglepiket, mindig próbáltam lenyűgözni."
"azt akartam, hogy szerencsésnek érezze magát mellettem... Azt hittem, hogy lehetek olyan lány. :("
"Mindent megengednék neki hűségért, ragaszkodásért és szeretetért cserébe."
" ő volt mindenem, a társam, a szerelmem, a barátom, minden egyben!"
Mondd csak Kérdező, nem fordultál te ki egy csöppet magadból a pasi miatt?
Ezeket a sorokat olvasva felelőtlenség lenne azt állítani, hogy csak a pasi változott negatív irányba.
Nyilván ő a hunyó, mert ő nem kommunikál, hanem ha baja van, akkor le akar rázni, de tudj róla, hogy te sem kezelted jól a helyzetet.
Mivel a fickó már eldöntötte, hogy téged nem akar, tök felesleges köröket futnod miatta.
(Női véleményt hallottatok.)
Voltam én is így.21 éves lány vagyok. A lelkem kidolgoztam a barátomért aztán egy nap benyögte h túl fiatalok vagyunk még egy komoly kapcsolathoz és hogy ő nem tudja elképzelni,hogy velem élje le az életét és hogy ő még ki szeretné élni magát mert fiatal.
Borzalmas érzés volt,mert azt hittem,h én mindent megtettem azért h a dolgok jól működjenek köztünk...
És amikor ezeket mondta rá ébredtem,h mennyi mindent elrontottam a kapcsolatunkban. Az ágyban vissza utasítottam és csak magamra figyeltem.Mi lányok gyakran hisszük h úgy tehetjük boldoggá a pasit h sütünk neki sütit,kitakarítjuk a kecóját stb. Tény h ezek boldoggá teszik de ez csak minimális. Az ágyban kell jól teljesíteni plusz próbáld meg megakadályozni a vitákat vagy azt h túl reagálod a dolgokat és a bolhából csinálsz elefántot.
Nekem is nagyon nehéz volt eleinte ezeket elfogadni,h elhagyna hiába szeretjük egymást,csak azért mert fiatal. De én ma már úgy látom,h kellett ez a lökés a kapcsolatunknak és így sokkal jobban meg tudtam érteni,h mire is vágyik.
Ma már másfél éve vagyunk együtt és a kommunikációnk rengeteget fejlődött.Nem hisztizek neki folyamatosan és minden héten meglepem valami aprósággal ami nem egy süti ;)))
Ki lehet lábalni az ilyen helyzetből,de a megbocsájtás utána hosszú és nehéz lesz és benned is fel fognak merülni olyan gondolatok,h már csak azért is el akarom hagyni stb stb
Hidd el h a nagyon hosszú kapcsolatokban vannak igenis nagyon nagyon mély pontok bármennyire is szeretitek egymást.De ezeket nem úgy kell felfogni,h úristen mennyi baj van,hanem úgy h ez esély a közös fejlődésre.
Kívánok nagyon sok erőt a folytatáshoz és ne hallgass azokra akik azt mondják h vége van. Már csak azért sem mert ha most kiteszed egész életedben ott lesz a Mi lett volna ha ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!