Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti el tudjatok/el tudtátok fiatalon (16-17 éves korban) képzelni, hogy megtaláljátok az igazit és vele maradtok életetek végéig?
Úgy értem, hogy tinédzser korban el tudja-e képzelni egy fiú, hogy akkor megtalálja az élete szerelmét és vele éli le élete hátralévő részét? Vagy inkább rövidtávban gondolkodtok/gondolkodtatok?
A kérdés elsősorban a férfiaknak szól, de a lányok válaszát is szívesen elolvasom.:) Kort nemet írjatok!
Még mikor hittem a mesékben igen! Aztán csalódtam pár lányban! (nem mondom nem voltam hibás soha sem)
Most 22 vagyok és már annak is örülnék ha olyat találnék akivel 2-3 év lenne nem hogy életem végéig összejönne.
Én lassan 18 évesen próbálom elhinni h talán majd a leendő bnőm valóban életem párja lesz és elsőre sikerül minden..
Bár az esély erre pici, álmodozni szabad..
Arra voltam kíváncsi, hogy örülnétek-e, ha így lenne.
De akkor úgy látom nem csak mi, lányok vágyunk hosszú, biztonságos kapcsolatra. Jó hallani, hogy van olyan férfi, akinek van lelke!😊😌
Köszönöm a válaszokat, jöhenek még! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!