Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsájtanátok a helyemben a barátomnak?
Röviden a helyzet:
A múlt hétvégén, szombaton fent voltunk mozizni pesten a párommal, majd bementünk egy szórakozóhelyre. Igaz, hogy nem volt tervben a buli, de már kívülről látni lehetett, hogy jó hangulat uralkodik odabent, szóval bementünk... Én nem ittam semmit, főként azért mert kiskorú vagyok míg, a barátom viszont kevert kólát kapott. Nem maradtunk sokáig, kb egy óráig, ha táncolhattunk, aztán fel is mentünk barátom édesapjának üres lakásába, és igazából itt kezdődtek a gondok...
Elkezdett erőszakoskodni, és teljesen úgy viselkedett, mint még soha ezelőtt. Nem járunk régóta, és meg is beszéltük, hogy nem fogunk lefeküdni, amíg én nem akarom (még szűz vagyok) és nem állok készen, de akkor este teljesen süket volt mindenféle megállapodásunkra. Lenyomott az ágyra, lefogott stb stb. Kértem, hogy hagyja abba, de alig akarta... Kirohantam a lakásból, két teljes utcát futottam a barátnőmék házáig, akik szerencsére otthon voltak...
Mindez történt kb 1 hete, azóta nem voltam képes a barátom szemébe nézni. A legfurcsább viszont abban van, és ezért nem tudok vele szakítani, mert akkor este teljesen olyan volt, mintha nem is ő lett volna (nem szólt egy szót sem, fura volt az arca, és csak össze vissza fogdosott) ahogy vissza emlékszem.
A szüleim is ismerik őt, és mikor megtudták mi történt el sem akarták hinni... Mindenki azt mondja, hogy valami drog-félét tettek az italába ami ezt váltotta ki belőle... Ez lehetséges?
A történetek óta nagyon össze vagyok zavarodva, és kicsit félek is, mert folyton arra gondolok, hogy mivan ha megerőszakolt volna...
Ti mit tennétek a helyembe? (A barátom egyfolytában hívogat, üzeneteket küldözget, hogy sajnálja, és fogalma sincsen mi történt, kb semmire nem emlékszik)
17/L 20/F
Van olyan drog amitől erőszakos leszel és kefélni akarsz egyfolytában?
Ugyan, egyszerűen be akarta vágni a lompost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!