Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk, férfiak! Ti egy párkapcsolatban mit vártok el egy nőtől?
Úgy értem a nagybetűs NŐ milyen a számotokra? Hogy képzelitek el vele a közös életet? Mik azok a dolgok amiket elvártok tőle, illetve amik nagyon fontosak nektek egy jól működő kapcsolathoz?
Ha választ írtok, légyszi az életkorotokat is írjátok le. Köszi!
hát nehéz ezt leírni így .....Ugyanis állandóan változunk, sőt az elvárásaink, fontossági sorrendünk is változhat időközben így jó választ ne tudok erre adni.
Ha most kéne leírnom egy tökéletes nőt akkor legyen sportos, legyen hobbija, szenvedélye, legyen megértő, hűséges, humoros , szeretem amikor egy nő gondoskodó, és maximálisan kimutatja a szeretetét..... legyen határozott , talpraesett és legyenek elképzelései , tervei..... mindemellett legyen meg a kölcsönös tisztelet , a tolerancia és empátia , ő is alkalmazkodjon, idomuljon és én is ugyan így fogok hozzá :) 23F
Hűséges, ŐSZINTE MINDIG, sosem hazudik és képes megnyugtatni amikor feszült vagyok ahelyett, hogy rátenne 2 lapáttal. Ja és mondjuk az sem árt, ha nagyon nyitott szexuálisan. Ja és sosem próbál a szexxel zsarolni!
Mindezeken felül mondjuk a 30-40-es éveiben jár. Az idősebb nőkhöz vonzódok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!