Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm találkozni akar a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HellBoy kérdése:

A barátnőm találkozni akar a volt barátjával. Ezt hogy reagáljam le?

Figyelt kérdés
A barátnőm, egy kis faluba járt ki 14-15 éves korában a papájához, azt mondta, hogy egy régi barátja. (nem jártak). Az anyja nem engedi el otthonról más fele, csak hozzánk. Ma ezt kérte a barátnőm:''Tudom, hogy ki leszel akadva, de valamit szeretnék kérni. A régi barátommal szeretnék találkozni holnap. Anyumnak azt mondom, hogy nálatok leszek, mert amúgy nem engedné meg.'' Azt mondtam neki, hogy jó. Én bízok benne, nem csalna meg. Szerintetek jól reagáltam le?

2015. ápr. 17. 18:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De sokszor nem lesz ilyen. Jobb ha nincs más fiúval még csak ''baráttal se''
2015. ápr. 17. 19:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ő is mondta, hogy találkozhatok lányokkal, nem szól bele.
2015. ápr. 17. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:
nem kell engedni az ilyesmit. ha egy no ossze akar jonni az exevel, vagy talan csak nem 100%os a kapcsitok, az mindeg ugy kezdodik hogy talizik/beszelget/bulizik mas neki tetszo pasikkal. amibol aztan kialakulhat barmi, es igy ha szakit veled nem lesz egyedul. attol felni szoktak.
2015. ápr. 17. 20:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát

1. Egy kicsit túl reagálod és van egy olyan érzésem hogy magadat próbálod győzködni ,hogy úgysem csal meg ,csak egyszer lesz ilyen.Én ezen elgondolkoznék...

2. Szerintem jól reagáltál ,ő csak egy haver most had találkozzon már ha ilyen köcsög egy anyja van szegénynek hogy csak ezzel az alibivel jöhet el otthonról.

3. Ne féltékenykedj,az akár meg is ölheti a kapcsolatot.Mert a kapcsolatok 90%-át a féltékenység cseszi el.Én a helyedben átértékelném a dolgokat.

Remélem segítettem.:)

15/L

2015. ápr. 19. 19:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Annyira kíváncsi lennék, hogy ennek a történetnek mi lett a folytatása...
2020. ápr. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!