Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon meleg a csoporttársam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meleg a csoporttársam?

Figyelt kérdés
Van egy csoporttársam az egyetemen, aki bár helyes és kedves, valahogy gondban van a párkapcsolataival. Egy csomó lány barátja van és népszerű is, mégis úgy tűnik, hogy nem érdeklik a lányok. Volt már több barátnője is, akik ráadásul okosak és szépek voltak, de egyikkel sem akart lefeküdni, de még együtt aludni sem nagyon. Sokak szerint meleg. Én ezt nehezen tudom elképzelni, de vajon mi más oka lehet, hogy ennyire nem érdeklik a nők? Amúgy 24 éves és a kinézete, meg a hangja nem b*zis. Ja, és nem is vallásos...

2015. ápr. 17. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem b*zis a kinézete és a hangja, még simán lehet homo :) Lehet csak szégyenlős, de nem kizárható az sem hogy homo.
2015. ápr. 17. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Minden embernek, neked is vannak meleg ismerőseid, haverjaid, családtagod. Róluk sem fogod sosem megtudni, ha maguktól nem árulják el. Sosem értettem ezt. A heterok azt hiszik, hogy a melegség azzal jár, hogy valaki nőies lesz? Azért van egy pár ilyen ember, attól még nem kell belőlük általánosítani. A transzokat meg sose keverjük össze a homokosokkal, mert a kettőnek köze nincs egymáshoz. De ha ennyire érdekel, akkor nem lenne egyszerűbb rákérdezni?

2015. ápr. 17. 21:07
 3/6 anonim válasza:
100%

Igaza van az előttem válaszolónak, tényleg így van. Viszont nem értem, hogy egyesek miért általánosítanak még mindig. Most komolyan, milyen az a b*zis kinézet, vagy hang? Annyi féle van... és amúgy is a heteroszexuálisok között is sok furcsán öltözködő van. A melegek között meg a legtöbb nem is öltözködik kirívóan. Szóval nem értem ezt a gondolkozást.

Csak attól még nem lesz valaki meleg vagy nem, ha vékonyabb a hangja, vagy furábban öltözködik.

Meg amúgy is, ha annyira kíváncsi vagy rá, hogy meleg-e akkor miért nem kérdezed meg tőle? Előbb megtudnád a választ, mint hogy itt teszel fel ilyen kérdéseket.

2015. ápr. 17. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy aszexuális. Lehet, hogy csak félénk. Lehet, hogy kicsit a micsodája vagy merevedési gondjai vannak vagy akármi, ezért fél ágyba bújni másokkal. Lehet, hogy a Nagy Őre vár. Kismillió oka lehet annak, hogy nem bújik ágyba lányokkal. Az, hogy esetleg meleg, csak egy a sok közül.
2015. ápr. 18. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Tőled is azt kérdezem: Miért fontos az, hogy meleg-e, vagy nem?
2015. ápr. 18. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy b*zis hang/kinézet/viselkedés. Csak feminin és maszkulin. Nem szeretem, amikor az emberek egy viselkedéstipust a szexuális beállitottsággal kötnek össze, csak azért, mert a bigott korokban meg volt szabva a viselkedés tipusa, és ha valaki nem volt "férfias", arra máris rossz szemmel tekintettek. Tudtommal ez viszont a 21. század, itt az emberek már az űrben repkednek és kontinensnyi távolságban lévőkkel csevegnek, az emberek lehetnének intelligensebbek...
2015. ápr. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!