Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jővőhónap 27-én leszünk 1 évesek, és naon de naon szeretjük egymást. Mit vegyek neki?
Azt még nem tudjuk, hogy Te fiú vagy lány vagy-e... :) Viszont pasiként meg kell cáfolnom az előző válaszadót: a pasik inkább a gyakorlatias, hasznos ajándékoknak örülnek. Szóval az ilyen "nyálas" dolgok nem hiszem, hogy sok pasinak bejönnek. A romantikus vacsival sokkal inkább egy lányt lehet elvarázsolni... Meg pólófestés :D Jó, én kaptam már közös fotóval gyártott párnát :]
Válaszolva: egy év alatt (ha szoktatok beszélgetni), akkor számtalan olyan dolgot kellett hallanod a párodtól, amiből kiderül, hogy mire vágyik. És a legjobb ajándékok az ilyen _figyelmességet_ tükröző ajándékok, amikből kiderül, hogy elejtett félszavakra is figyelsz... Beszélgetés közben mondja a párod, hogy "hű, tök jó lenne egy ..." vagy egy kirakat mellett elsétálva vágyakozva néz valamire, és esetleg szóvá is teszi.
Szóval az igazi ajándékot, amire a párod emlékezni fog sokáig, mi nem mondhatjuk meg. Csak Te. Aki megismerted Őt. Hisz' miért is emlékezne sokáig valami olyasmire, amit bárki más is megkaphat egy fordulóra? Vagy amik olyan átlagos dolgok, amiket mi javaslunk. A kulcs az odafigyelés! :)
Én mindig azt csinálom, hogy ha megyünk bármerre, és mondja, hogy "húdejó lenne egy ilyen, vagy ezt de eltudnám viselni", egyből írom be a telefonomba a jegyzetekhez :) most lesz a szülinapja az én páromnak is, és már fele ajándékot meg is szereztem neki, amit kigondoltam:)
szóval így könnyebb mazsolázni, és nem kell a fél ismerősi meg családi kört összecsődíteni, hogy mit vegyek-mit vegyek!?:)
amúgy sztem sem rossz ötletek a gravírozott dolgok, se a fényképalbum,de igazából te ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!