Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanuljak hatékonyabban?
Külső környezet kizárása, felesleges könyvek és füzetek becsukása, gondolatok eltüntetése, aztán egyből gyorsabban megy a tanulás.
Én nehezen akarok nekiállni a tanulásnak, olyankor mindig lecseszem magam halkan, hogy tanuljak már, persze csak úgy, hogy más ne hallja, mert furán néznének. :D
Nekem csak hangosan megy, lehet neked nem válik be egyből, de én már 4 éve így tanulok, és nagyon hatékony.
Mindent hangosan olvasok el, és mondok föl, sokkal gyorsabban bent marad most már a fejemben, mintha kiírnám egy lapra a dolgokat.
Ha vizuális típus vagy, akkor egyszerűbb lerajzolni a dolgokat, vázlatot készíteni, azt bemagolni, a könyvet pedig elolvasni, úgy hogy megértsd.
"Ez mitől szex, vagy párkapcsolat ? ..."
A szex edzés és párkapcsolat meg időelb.szás! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!