Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyik lányt választanátok?
Fiúk! Ti melyik lányt választanátok?
1, csinos, de a belső tulajdonságai rosszak
Vagy
2, kövér lányt szép arcal, aki kedves és megértő.
a másodikat mindenképp, mert le lehet fogyni :D
de amúgy is, ha szereted akkor el tudod viselni és manapság elég sok az elhízott egyén... szóval nem olyan hű de nagy dolog
Egyértelműen a 2!
A belső értékek sokkal fontosabbak szerintem, mint a külső. Ráadásul ritkábbak is. Kevesebb kedves, megértő lány van, mint csinos.
Meg ha tetszik valakinek az arca, akkor valahogy már nem annyira fontos a test. Továbbá szerintem a kövérség sem annyira visszataszító. Érdekes, hogy 10-14 évesként mennyire nem vonzottak a kövérebb lányok. Ahogy meg felnőttem, rájöttem, hogy nem is értem miért volt ez nálam szempont. (Na nem mintha sok csajom lett volna :D) Egy kövér nőhöz is lehet vonzódni. Csak nem jön be mindenkinek, mert sokan csak az átlaghoz vonzódnak
Ez vicces kérdés.
Annyi miatt vicces, hogy a mai torz testkép miatt kövérnek mondanak sokan egy olyan női testet, amire én azt mondanám hogy "nah itt kezdődik a nő". Nem, nem a 120 kilóra gondolok, de nem is a botsáska modell alkatra.
Csak nézzük ezt:
Itt a legtöbben az 1-est mondanák (persze itt mindenki pofázni fog hogy jaj nem is mert a középső, de valóságban az emberek 60-80%-a azt jelölné ideálisnak). Szerintem minimum úgy kell kinézni mint a középső hölgy, és személyes preferációm a 3-as. Nekem az az ideális.
Az első egyszerűen GEBE, a második vékony. Egy nőn legyen mit fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!