Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vâltozott meg amikor ennyire jò volt a kapcsolatunk, miért nem mondja el miért?
Figyelt kérdés
szòval mielött barki is elolvasná ès válaszolna legyen minimum 18 èves nem èrdekel egy 16 èves válasza sem mert egyre rosszabb az a korosztály (tisztelt a kivételnek) Van/volt egy lány barátom nagyon jóban voltunk minden nap òrákat beszèltünk telefonon egèsz nap chateltünk egyszer találkoztunk ami nagyon jó volt mindkettõnknek neki van barátja de nekem eszembe se jutott volna megzavarni a kapcsolatukat tudom hogy elèggè tetszem neki ès hogy nagyon könnyen meg tudna szeretni ( ezeket õ mondta) és próbált tõlem távolságot tartani se tudom hogy nehezen ment amikor találkoztunk nem törtènt semmi csak ölelès de persze nem is hagytam volna hogy történjen mivel mint irtam is kapcsolatban van na de találkozás után kis idôvel a barátja nem nèzte jó szemmel a dolgot ès ezèrt ritkán tudtunk beszèlni mondta hogy hiányzom stb na de a lènyeg hogy szó szerint egyik napról a màsikra mondta hogy hagyjam bèkèn gondolom a barátjával veszekedett ès azèrt ez után 1-2 hònappal megkèrdeztem mièrt ès a vàlasz hogy nem èrdeklem ès hogy hagyjam stb nemm.is gondolt rám ilyenek, nyilvàn ez nem teljesen igaz õ nem az a hülye lány tènyleg nagyon okos meg minden nem csinâlt volna ilyet hogy 1 nap csak úgy hagyjam nem az a fajta tekintve az elõzmènyeket csak a barátja miatt momdhatta persze tagadta ès nem akar velem beszèlni eltelt fèl èv ès mèg mindig rossz ès ugymond hiányzik ritkán találni olyat akivel ennyire jól megèrteti magát az ember ès ennyire jó kapcsolatot alakít ki, de elèg furcsa így mivel szinte olyan mintha utálna ès egyszerûen nem èrtem mièrt ha valaki tud èrtelmes tanácsot adni annak örülnèk :)2015. ápr. 16. 13:07
11/12 anonim válasza:
Valószínüleg maga miatt döntött így. Nem akart beléd szeretni, mert szereti a barátját és nem akarja megcsalni, mivel ö is erkölcsös. Ezért inkább megszakította a kapcsolatot, hogy véletlenül se történjen ilyen.
Hagyd szerintem, mert lehet, hogy te elvesztettél egy barátot, de ö sokkal többet veszített volna, ha tényleg beléd szeret (a barátját, a méltóságát, a lelkiismeretét, stb.). Ha igazán fontos neked, békén hagyod.
12/12 A kérdező kommentje:
igen valószínûleg így van :) csak jòl esett volna tõle hallani :) de már nem írok.neki nem fogom elfelejteni remèlem õ se majd egyszer talán mèg beszèlünk :)
2015. ápr. 18. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!