Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm, mert túl pattanásos az arcom. Normális?
Nem, nem normális, de ne bánkódj ilyen csaj miatt, nem veszítesz semmit, ha nincs veled... Ne barátkozz vele, hagyd a fenébe, meg se érdemli!
Az én barátom is nagyon pattanásos volt régen, sosem zavart, sosem érdekelt, és büszkén mutogattam őt bárkinek, mert nekem ő tetszett így is, és nem a pattanásosság döntött abban, szeretem-e őt, hanem az, hogy milyen ember. Ő is kezelte sokmindennel, kevés sikerrel, de az évek javítottak rajta, most már kijött a kamaszkorból egy ideje, és jóval tisztább az arca meg a háta, alig van pattanása, alig látszanak. De ha nem múltak volna el, akkor is ugyanúgy szeretném...
A te barátnőd kicsit se szeretett téged, csak azért kellettél neki, mert kell neki pasi, akit lehet mutogatni másoknak, dísznek...
Ribi! :]
Már biztos van másik kiszemeltje.
Legalább kiderült hogy a csajjal nem vesztettél sokat.
A tesóm annak idején elég súlyos helyzetben volt mert igen sok pattanás jelent meg serdülőkora végén hirtelen, a Roaccutan nevű gyógyszer több hónapos kúrája oldotta meg a dolgot és véglegesen. Ez elég drasztikus szer és sok mindent pontosan be kell tartani a szedésekor (főleg lányok esetében), de szinte biztosan megoldja a dolgot még a hegképződés előtt, szóval mielőbb konzultálnék a helyedben mondjuk egy nevesebb magán bőrgyógyásszal, aki a kezelést kontroll alatt fogja tartani végig. Ezt a problémát több okból is eredményesen érdemes kezelni, mindenféle félmegoldásos tökölődések erre nem igazán jók. Hangsúlyozom, ha súlyos a helyzet, többnyire ekkor alkalmazzák a Roaccutan-t (többféle kiszerelése van ha jól emlékszem így a súlyossághoz mérten lehet elég a kisebb mennyiségű hatóanyagot tartalmazó, de szerintem több hónapos szedésre kell felkészülni ekkor is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!