Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem beteges ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem beteges ha egy 37 éves nő egy 16 éves fiúval "kavar"?

Figyelt kérdés
nem én vagyok mielőtt letámadtok
2015. ápr. 15. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne beteges? Gondolom csak szexről van szó, arra meg a legjobb választás a részéről egy fiatal, potens és kiéhezett srác, akinél még az újdonság varázsa is ott lebeg.
2015. ápr. 15. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem teljesen rendben van, ha manapság azt nézzük, hogy a 16 éves csajok meg odáig vannak a 35-40 éves faszikért.

Szegény hoppon maradt 16 éves srácoknak is kell valaki.

Már ezt is sajnáljátok tőlük?

2015. ápr. 15. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Az attól függ. Ha 16 éves lennék, akkor a legnagyobb királyság, ha 37 éves, akkor kínos. Minden relatív.
2015. ápr. 15. 18:18
 14/15 anonim ***** válasza:

En 31 vagyok a ferjem fia (a potfiam) pedig pont 16 es ugyan mar ismerem 10 eves koratol kezdve megis megprobalt tavaly megcsokolni, kb.azt hittem h itt a vilagvege, es elmondta, h o mennyire szerelmes belem, es koltozhetnenk kozelebb is es akkor suli utan tudunk randizni????Mivaaaan??

Persze elmondtam neki, higy en apukajat szeretem, ot pedig egy vegtelenul aranyos gyereknek tartom de kb ennyi.Azota is akarhanyszor jon mindig talal okot arra h felmeztelenul maszkaljon elottem es mutogassa a kockas hasat (gym manias).

Es persze, jol nez ki de csak egy gyerek soha de soha nem mennek el vele, vagy barki vele hasonlo koruval szoval kerdesedre a valasz: igen, ez beteges:-)

2015. ápr. 15. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szetintem nem beteges,sok 16 év körüli fiú már kész férfinek néz ki.
2015. ápr. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!