Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki egyáltalán nem élvezi a szexet a párjával, de mégis vele van valami oknál fogva?
Figyelt kérdés
mert például szereti?2015. ápr. 15. 16:02
11/30 A kérdező kommentje:
nem lehet, h kis érzelem hiányzik belőled, és akkor már nem úgy fognád csak fel, h reszeled, de unalmas?
2015. ápr. 15. 16:16
12/30 anonim válasza:
Lehet... De attól még uncsi... Az általad imádott "érzelem" semmi más mint hormontultermelődés... (pl endorfin) Ez meg aztán igazán tuti érzelem :D
13/30 anonim válasza:
Ilyen ez a rohadt monogámia :)
14/30 anonim válasza:
én a hosszú szexet nem szeretem, elunom. hosszú = 10 percnél több. :D biztos nem egészséges,hogy így érzem, de nem tudok mit csinálni ellene. az előjátékot sem szeretem, pont emiatt, mert csak megy az idő azzal, hogy olyan helyeken csókolgat perceken keresztül a partner, ami nem is érzékeny. jó,persze ez betudható annak,hogy az eddigi partnereim nem voltak túl tapasztaltak. Voltam kapcsolatban évekig, a rövid meneteket szerettem, de a volt párom szerette elhúzni a dolgot,mert neki úgy jobb volt. rengetegszer vártam,hogy legyen már vége. ez sosem látszódott rajtam, hogy untat, partner sem említette. orgazmusom attól van orális szex során, néha szex alatt is, de azt meg azért nem szeretem, mert utána nem esik jól folytatni, nagyon összeszükülök, jól esne egy 10 perc szünet olyankor. de hát... nem lehet túl sürün ilyet kérni egy férfitől :)
15/30 anonim válasza:
Szóból ért az ember.Beszéld meg ezt a pároddal.Akkor jó a szex ha mindkét félnek örömet okoz.Az nem jó ha te közben unatkozol.
16/30 anonim válasza:
3. Vagyok számomra is a vadászat a legizgalmasabb. Nem tudom hogy ti miért unjátok. Én soha egyik páromat sem tudtam békén hagyni , folyton azt akartam csináljuk még egyszer... Jó volt akivel csak szexeltünk , az számomra sem volt annyira élvezetes de a vége legalább az volt... Nem véletlenül finomabb és jobb ha van benne érzelem , anélkül olyan mintha önkielégitést csinálnál. Ha hollandiában éltek szívjatok egy jó cigit na akkor aztán jó lesz az a szex.:)
17/30 anonim válasza:
Na jó a holland Cigivel tényleg jo a szex... legalább látok közben Szivárványszinű Liberalista nyulakat kefélni a mezőn :D
18/30 A kérdező kommentje:
mindenki jól leírta, hogy milyen nemű :D
2015. ápr. 15. 16:38
20/30 A kérdező kommentje:
jól elkanyarodott egyik irányba a téma, sőt nem is volt pályán
2015. ápr. 15. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!