Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Be lépek a párom fb-ba de nem azért mert féltékeny vagyok. Nem nagyon izgat ha beszélget valakivel , élőben sem szokott zavarni. Csupán kíváncsi vagyok hogy mit ír rólam , tudom szemét dolog. Történt lassan egy éve olyan , hogy el árult le tagadott. Nem is idézném hogy mit nagyon megalázó számomra , ez is az hogy nézegettem. De azóta tudom hogy szeret nagyon is , de nem tudom hogyan tehetnék ez ellen. Volt hogy el telt 1-2 hét anélkül hogy bele néztem volna úgy érzem ez már tudat alatti...2015. ápr. 14. 11:57
1/2 anonim válasza:
valtosztasson a parod jelszot.
te meg tanulj meg bizni benne.
8/f
2/2 anonim válasza:
Én megharagudnék a párod helyében ha erről tudomást szereznék. Ezzel lényegébe olyan szférába túrsz bele, amihez semmi közöd. Attól, hogy a párod még nem kell minden mozdulatáról tudnod, és mindenről amit valakivel beszél. Nyilván azért kezdted el ezt, mert nem bíztál benne ami egy kapcsolat alapja.
Próbáld meg megszüntetni minél előbb ezt a rossz szokásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!