Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom gépe tele van az exe képeivel, ill. közös képekkel, folyamat beszélnek facebookon és telefonon is. Mit lehet ilyenkor csinálni?
nyárra már egy talit is megbeszéltek. nagyon zavar , mert nem tudok vele erről beszélni , én lennék a hisztis... régebben beszélgettem egy fiúval , de a barátom "megtiltotta" , ennek ellenere ha én megkérném arra , hogy ne beszélgessen az exével , nem tenné meg a kedvemért.
18/L
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
Viccet félretéve, beszéld meg vele! Egy párkapcsolat nem csak arról szól, hogy dugtok, szóval ha egy problémát nem tudsz a pároddal megbeszélni, akkor abban a kapcsolatban gond(ok) van(nak).
Allitsd valaszut ele: vagy az ex vagy te.
Ha azt mondja hogy te es tovabb dumal az exevel akkor hagyd ott es keress egy olyat aki megerdemli hogy szeressd...
Egyetértek az egyik válaszolóval. Válasszon, hogy te vagy az ex. Mert ez tényleg zavaró lehet.
Meg mi az,hogy megtiltja neked, hogy beszélj egy fiúval, de ő nagyon jól elvan az exével... Szerinte neki mindent szabad, neked meg másokkal beszélgetni sem ezek szerint... érdekes. Amúgy volt ilyenben részem, tudom, hogy rossz érzés..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!