Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máma eszek, holnap nem, mert az asszony már nem szeret. Halljak meg én egy órában ha az asszonynak van párja. (? )
így jött ki mára.
sokat ittam ma. -.-
annyira elba**am.
mikor úgy megvertem, hogy kórházba került..onnantól már nem feküdt le velem..így ment fél évig....aztán...sikerült a bizalmát elnyernem...és mikor arra került volna sor, hogy ágynak esünk..én hülye...mit csinálok???
mellettem fekszik a meztelen nő..és elkezdek veszekedni a ...S-E-M-M-I-N...aztán haza zavart. :((((
annyi mindent máshogy csinálhattam volna....mi bajom lett volna??? mi??? volt munkám...volt pénzem, volt egy gyönyörű barátnőm...már az összeköltözést és a gyerekeket terveztük..erre én....
megérdemlem, hogy szenvedek...."azt kapsz, amit adsz"
nem élek a soron....még vacsorázni is elvitt...meg vett nekem ajándékot :(( :'((( mit tettem szeretem, de megaláztam...és kikészítettem.....
de utálom magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!