Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki így gondolkodik az miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki így gondolkodik az miért csodálkozik, hogy senki nem akar összejönni vele?

Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem egy lánnyal, külsőre teljesen átlagosnak tűnt, de az alapján amiket mondott még az ellenségeimnek sem kívánnék egy ilyen párt. Alig kezdtem vele beszélgetni máris azzal jött, hogy "szemét férfiak", már rengeteggel megpróbált kapcsolatot kialakítani, de egyikkel sem tartott tovább néhány napnál, pedig ő hamarosan meg szeretne házasodni. Rákérdeztem, hogy miért tartottak ilyen rövid ideig a kapcsolatai, amire egyből rávágta, hogy azért, mert nem akarták elfogadni, hogy ő más férfiakkal is szexelni akar amikor peteérése van. Megkérdeztem, hogy miért kéne nekik eltűrni, hogy ő mással szexel? Erre azt válaszolta, hogy azért, mert amikor a nőknek peteérése van akkor nem tudják irányítani az érzéseiket és a testüket ezért ilyenkor kegyetlenség(!) elvárni tőlük, hogy hűségesek maradjanak. Sőt azt is mondta, hogy ilyenkor egy jó férj saját maga hozat(!) más férfiakat a feleségének, hogy azokkal szexeljen. Visszakérdeztem, hogy akkor ő is elnézné-e a párja félrelépését amikor annak éppen "kanosabb" napjai vannak? Erre azt válaszolta, hogy semmiképp sem, mert a férfiaknak nincsenek érzelmeik(!) ezért nekik mindig hűségesnek kell lenniük. Mondtam neki, hogy ha így gondolkodik akkor ne csodálkozzon, hogy nemhogy házasságig de párkapcsolatig sem fog eljutni, majd elmentem, közben ő elkezdett szidni, hogy én is csak ugyanolyan szemétláda vagyok mint az összes többi pasi.

2015. ápr. 11. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Láttam már sokféle nőt, de nehezen tudom elhinni, hogy ilyen tényleg létezik...

23N

2015. ápr. 11. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
"nem tudják irányítani az érzéseiket és a testüket" - az nem nő, nem is ember, hanem állat...
2015. ápr. 11. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ennek a nőnek személyiségzavar van, mint ahogyan van ilyen férfiben is. Majd talál magához hasonlót.
2015. ápr. 11. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
KAMU!
2015. ápr. 11. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Vagy te kamuztál, vagy a csaj és te bevetted.
2015. ápr. 11. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
A nők között is vannak szexisták.
2015. ápr. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!