Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pokoli helyzet, mit csináljak?
Több éves kapcsolat, együtt élés után szakítottam a barátommal, ő volt nekem a mindenem. De már nem működött, csak szenvedés meg veszekedés volt ami köztünk volt.
Mindketten bementünk kocsmázni a baráti társaságunkkal, én amikor hazaértem ő már aludt. Cigarettát találtam a kabátzsebében. Neki nagyon sok rokona volt tüdőrákos és a kapcsolatunk alatt sose dohányzott, de rászokott amióta szétmentünk, és most hogy ott volt a kezemben és "halált okoz", darabokra estem... Legszívesebben kidobtam volna, de visszatettem, mintha nem vettem volna észre és csak sírtam...
Aztán átmentem a másik szobába ahol aludt, és csak néztem ahogy alszik... Még utoljára mielőtt elköltözök másik lakásba... Ő is sírt, de mondta hogy menjek aludni, ne ez maradjon meg az emlékeimben...
Tehetetlennek érzem magam, az agyam azt mondja hogy hagyjam, ez már az ő baja, de a szívem még mindig érez iránta...
Kerd neg hogy vigyazzon magara es ne csinaljon vegzetes hulyeseget. Mert a vitak meg minden ellenere azert meg fontos neked
18/L
Szerintem szakítás után sose érdemes újra megpróbálni, elenyésző számú esetben jön be.
Olyan úgyse lesz már, mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!