Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapi ajándék 19 éves lánynak. Ötletek? Ti mit adtatok/kaptatok?
Amilyen válaszokat nem szeretnék:
"hát attól függ mit szeret"
"találd ki te, úgy a menő"
Egyébként a lány okos, kb mindennek örül, de szereti a gondolkodtató dolgokat mint pl logikai játékok. ha kapott valaki valami nagyonérdekeset legyen szíves ossza meg velem :)
10.000 huf a nagyon max határ.
köszi
Ha a logikai dolgokat szereti akkor tudom ajánlani a sudokukat.
Poén részét félretéve.
Tudom ajánlani a nagyon elgondolkoztató könyveket. Ha mindennek örül akkor igazság szerint meg vagyok lőve... Ugyanis konkrétumot nem nagyon tudok mást írni. :S Remélem valamennyit segítettem.
17/F
utolsó de ötletes :D
rubik kocka?:D és benne elrejtve egy gyűrű :D
attól függ hol laksz, vannak olyan boltok (Pesten az Árkád mellett lévő Sugárban pl.) ahol relatív olcsón kaphatsz mindenféle logikai kütyüt, társast stb. én az édesapámnak vettem 1500.-ért olyan fém szerkezetet.. hát végülis olyan volt mint az ördöglakat, szét kellett szedni de elég sokáig törte rajta a fejét, pedig okos.
és ha esetleg elmennél vele csak úgy nézelődni egy plázába vagy ilyesmi és rábökne hogy "jujj az de tetszik" akkor megvehetnéd neki (lehetne meglepetés is természetesen, ha nem az orra előtt veszed meg..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!