Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vagyok toketlen? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok toketlen? Hogy szerezzek baratnot? 20/F

Figyelt kérdés
Elobb voltam a corsoban annyi csaj volt ott de egyhez se mernek hozza szolni,hozzamenni mert felek. Foleg hogy 2-en voltak kb padonkent.Hogyan kuzdhetnem ezt le? Nem volt meg baratnom sose probalkoztam meg lanyoknal.
2015. ápr. 10. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiukkal igen?
2015. ápr. 10. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem is. 20/f :P
2015. ápr. 10. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem te ne anyazz.
2015. ápr. 10. 18:43
 4/8 anonim válasza:
Mi tart vissza?Félsz,hogy hülyeséget mondasz vagy,hogy visszautasítanak.Nem kell félnii vedd elő a legelőyösebb tulajdonságod ,legyél kedves és minden oké.20/L
2015. ápr. 10. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha félénk vagy, próbálkozz interneten ismerkedni. Sok ember talál így párra. Valamit kezd magaddal. A siránkozástól még senkinek se lett kapcsolata.
2015. ápr. 10. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Másik szemszög: Nem szívesen ismerkedem buliban, mert ...(sok okot tudnék felsorolni), viszont nagyon szívesen ismerkednék pl. utcán. Keresem a tekintetét a nekem tetsző fiúknak, viszont ha elkapom, akkor zavarba jövök. Mindig reméltem, hogy megkönnyíti a másik a dolgomat, és odajön. De nem jött oda. Sztori vége (szingli vagyok).
2015. ápr. 10. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
járj kondizni, nézz ki jól, attól önbizalmad is lesz, és a lányoknak is tetszeni fogsz :) felkelted a figyelmüket, beszélgettek, onnantól már nincs mitől félni :) 21L
2015. ápr. 10. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan szólítsd meg, a visszautasításon úgy is túl kell esni egyszer-kétszer... de ha nem is próbálkozol magad maradsz :SS
2015. ápr. 10. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!