Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pár /17 évesek/ nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár /17 évesek/ nem vitatkozik akkor az mindenképp érdektelenséget jelent?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt ès nem vesztünk még össze. Se kicsit se nagyon. Napi szinten találkozunk. Kisebb sértődések vannak, de max 10 percig. :D

Elég különbözőek vagyunk. /amikor kiderült hogy együtt vagyunk vagy nem hittèk el vagy húzták a szájukat hogy max 1 hónapot adnak nekünk/

Na de az a nem vitatkozás azért lehet mert nem törődünk annyira a másikkal ès csak ráhagyjuk a dolgot?

2015. ápr. 9. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok a barátommal csak még 3 hónapja vagyunk együtt. de szerintem ez igy nagyon jó. mi kifejezetten nagyon jól megeggyezünk és szeressük egymás. sokkal jobb ez így mintha mindig veszekednénk.
2015. ápr. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!