Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ha egy 22 éves fiú járna egy 14 éves lánnyal?
"Az üzenet szövege: akkor tudod mit pedofil szar szedjél fel 14 éveseket majd írj a böriből. és k. rvára nincsen mellük, csak ti annyira ostobák vagytok, hogy azt sem veszitek észre, hogy push up melltartót hordanak. és kifestik magukat.én lány vagyok, szerintem többet jártam 14 éves koromban a női öltözőben mint te!!!!faxomat jó, hogy nem már te fogod nekem megmagyarázni, hogy néz ki a női test ennyi idősen. p.csfej. jah és rohadtul nincsen mire irigynek lennem,mert k. rva jó nő vagyok. kapd be p.csfej."
Még hogy nem a te regisztrációd az a friss százalék nélküli reg, ne kamuzz már. :D Amúgy még sose voltam 14 évessel, alapból a 16 körüli tinikről írtam, akiktől vagyok kb. 3 évre, ha még egyszer lepedofilozol engem, rágalmazásért rábaxhatsz. ;)
Szerintem ezzel a privát üzenet bemásolással inkább téged égetett le, látszik a helyesírásodon, hogy 2 diplomád van. XDDDDDD
Egyébként jogi diplomád van, de azt se tudod, hogy 14 évesért rohadtul nem zárnak börtönbe, beleegyezési korhatár onnantól van, vicc vagy. :DD
a tinik meg nem kisgyerekek. és tudnak értelmes döntést hozni. csak az a baj, hogy ezt éppen mi felnőttek nem vesszük észre rajtatok. 27 éves vagyok ugyhogy nem az öregség beszél belőlem,de még én is egy totál elb...szottnak látlak titeket. totál mindenben az anyagiakat látjátok. ezt pedig nem magamtól szedem, hanem a veletek egyidősök szájából, akiket zavar, hogy ilyenek vagytok. hallotam már tinit amiatt sírni, hogy szekálják a suliban,mert neki nincs iphone-ja meg milyen márkás laptopja. akinek 15 évesen még nem volt pasija az már takarodjon,mert gáz és lúzer. úgy az átlag manapság,mondom az átlag(mielőtt még elkezdenétek írni nekem, hogy én mennyi voltam) 15 éves amikor elveszti a szüzességét. 13 évvel ezelőtt mi még ott tartottunk amikor én voltam ennyi idős, hogy túlestünk az első csókon meg randikon. és idáig 13 év alatt jutottunk el, hogy 15 évesek élnek szexuális életet. 15 évesek nyomulnak a diszkókban, köldökig kivágott fölsőkben,sőt láttam már olyat, hogy csak egy szalag volt a 13!!! éves tinicsajon ami a mellét takarta. a mi felnőtt szemünkben tudjátok milyen szánalom amikor ezt meglátjuk, hogy ilyen kiskorúak jöttök be szórakozóhelyekre. és akkor még volt, hogy 22 évesen azt kellett megélnem ,hogy a kis 16 éves kölyökképű tinifiúka odajött hozzá, hogy felszedjen, totál részegen. de azt azért nem vette észre a nagy érett döntéshozatalukba, hogy úgy egyébként kb a hónomaljáig ért. isztok mint a gödény. unokatestvérem most 18 éves. de már kb 16 évesen kezdte az is meg a barátai is a züllést. és sajnos ez a tendencia. isznak , vizipipáznak ,vagy cigarettáznak, energiatal, kávé befele. más szórakozásuk nincsen. meg amikor végighallgatom egy ilyen kis aprónéptől, hogy ezt a csajt is meghúztam azt a csajt is, akkor így nézek, hogy neked egyáltalán kinőtt már odalenn???mert ti lehet, hogy nagynak látjátok magatokat termetre, mert megnyúltatok,de a mi szemünkben felnőtteknek totál gyerekként néztek ki. ezt látom unokatesómon is pedig magas gyerek. de akkor sincsen felnőtt kinézetetek,mert nem vagytok azok. tudnak érett döntést hozni???mikor? mert én nem tapasztalom. csak a hülyeségen, az iváson, a magamutogatáson és a hol basz..unk ki a másikkal,meg alázzuk meg című dolgokat látom rajtatok. nem hogy tudnátok érett döntést hozni. tisztelet a kivételnek de a nagy részetek úgy viselkedik,mint egy állat! tisztelet nulla, még annyit se tudtok, hogy a nőket előre szokás engedni ajtóban.
ilyenek vagytok:
https://www.youtube.com/watch?v=oyAfDVl9JBw
sajnos tényleg így bulizik sok.-és ezt művelitek diszkóban is.nagyon elcseszettek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!