Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna?
Figyelt kérdés
Titeket zavarna ha egy nagyon jó lány barátotokról tudjátok, hogy szerelmes belétek, de attól függetlenül ugyanúgy ölelget, keresi a társaságotokat, vállatokra hajtja a fejét meg ilyesmik.. L2015. ápr. 8. 14:24
1/11 anonim válasza:
Ha tudnám,és hagynám az = azzal,hogy partner a dologban.
2/11 A kérdező kommentje:
És olyan van hogy pl azért hagyod mert nem akarod megbántani?
2015. ápr. 8. 14:28
3/11 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nagyon valószínű, hogy ilyen bensőséges barátságnál simán átbillennék én is a kapcsolatba vele...
4/11 A kérdező kommentje:
Szóval bele tudnál szeretni a lányba ezáltal?
2015. ápr. 8. 14:41
6/11 anonim válasza:
Egy ilyen barátság keretein belül is, csak egy talánt tudok elképzelni.
7/11 anonim válasza:
Szeretnék egy ilyen lánybarátot.
8/11 anonim válasza:
#4: egyértelmű.
(a #2 az én voltam, nem az #5...)
9/11 A kérdező kommentje:
Szóval mondhatni van esélyem a fiúnál ha így viselkedem?
2015. ápr. 8. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!