Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan böki a csőröm, ha a párom ismerőse nagyon koslat a párom körül? Vagy gyerekesen fogom fel?
Én biztos nem tudnám ezt elfogadni. Jogsit kifizeti, kocsit venne, lakást felújításban segítene persze nem ingyen mert jó fej hanem mert oda költözik.
Nekem már elpattant volna az agyam az tuti.
Egy jó kis édes hármas........imádom!!!
Komolyra fordítva a szót, nincs egyszerű helyzeted. A barátnőd és a másik pasi kapcsolata már elég régi....a barátnőd magától nem fogja megszakítani vele a kapcsolatot, mert Ő a kapcsolat haszonélvezője....és az elmondottak szerint egy cseppet sem zavarja.
A másik hapsi pont ott nyomul ahol Te gyenge Vagy....ez nem véletlen, tudatos amit csinál. Szépen lassan szétfeszíti a köteléket ami közöttetek van, és Te ez ellen szinte semmit nem tudsz csinálni....a barátnőd kezében van a megoldás!!!
A helyedben annyit tennék, hogy türelmesen leülnék a barátnőmmel beszélgetni, és elmondanám neki, hogy mennyire zavar, hogy a másik pasi pénzeli (hogy Ő ezt el is fogadja)és ezzel Téged elbizonytalanít. Végezetül csak annyit mondanék ,hogy döntse el mire is van szüksége és annak megfelelően viselkedjen.Tudatosan lépjél hátra egyet, ne keressed egy ideig, és kiderül mennyire Vagy fontos számára. Ha a jogsit már elkezdte,akkor azt hagyjad, hogy befejezze, de a kocsi vásárlásról szó sem lehet!!!!
37F
Ennek nem lesz jó vége.
Vagy beszéld meg vele ha tudod, vagy hagyd ott.
Az se lenne jó ha megcsalna vagy valami, de hogy idegileg tönkremenj ebben a macska egér játékban az azért szerintem sok.
Ne akarjál versenyezni a másik sráccal,mert nem azonos adottságokkal indultok....ne abban versenyezzél amiben esélyed sincs!!!!
Vegyél vissza egy kicsit...ha a barátnőd nem kapja meg azt, amit eddig önzetlenül megadtál,akkor idővel hiányozni fog neki, és el fog gondolkozni azon, hogy vajon mire is van szüksége, HA Nálad reklamál nyert ügyed van, ha a másik pasi felé fordul, akkor meg otthagyod mint egy követ. A barátnődnek igényei vannak, amit Te nem vagy képes megadni Számára, így több hapsitól szedi össze...mondjuk ez a hozzáállás elég gáz, de láttam már ilyet....főleg tiniknél.
Lélekben készülj fel rá, hogy egyedül maradsz, de még mindig jobban jársz annál, mintha egy idegroncsot csinálnál magadból a nagy semmiért!!! Könnyen lehet, hogy csak kihasználnak....kérdés csak az, hogy meddig hagyod!!!!
37F
A "19" reagálva.......
Soha nem érettem miért akarna egymással beszélni két vetélytárs (főleg hapsi)....semmi közük sincs egymáshoz. A szart mindig az keveri, aki mindkét felet bevonja a kapcsolatba és előadja a harci halált, hogy nem bír választani közülük.....mert nem is akar!!! Ha őszinte lenne a harmadik féllel szemben és elmondaná az érzéseit, akkor az nem nyomulna ennyire, de mivel látja, hogy van fogadókészség a személyére(esetleg még bátorítják is avval, hogy keresik a társaságát) így magától nem fogja abba hagyni.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!