Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pagiva0725 kérdése:
Helo, kezdjük úgy hogy jóképű zöld öves karatés ezen kívűl profi kosaras vagyok, minden lány szerelmes belém kivéve akit akarom hogy szeressen. Mit tegyek még?
Figyelt kérdés
Már a mecseken a kommentátorok mikrofonyából is üzentem neki,megvédtem a szekálásoktól,megvertem azt a bunkót aki rámászott (jó ezt magam miatt),mi kell még?2015. ápr. 7. 20:42
11/14 anonim válasza:
Én meg az USA elnöke vagyok, emeleltt NHL-bajnok, maratoni olimpiai bajnok, és négyszeres világbajnok 4×100-as váltó úszásban.
12/14 anonim válasza:
Nem lehet tanácsot adni. Ugyanúgy, ahogyan számodra taszító sok lány, az ő számára te vagy taszító, ezt tehát buktad - és ezt most minden gonoszság nélkül írom, egyszerűen csak tényként közlöm.
Van ilyen, még veled, a helyes-zöldöveskaratés-kosárlabdázó-lányokkedvencével is megtörténhet. Fontos tapasztalat ez, és legalább fiatalon kaptad ezt meg: nem sikerülhet minden csak azért, mert jól nézel ki.
14/14 anonim válasza:
Elöször is a Nagyképüségből faragj le ez a stílus csak a plázalibáknál válik be .Gondolj bele ha vége a giminek mihez kezdesz magaddal ? Mert sok ilyen sztártininek mikor vége a sulinak és bekerülnek a való életbe kipukkan a szappanbuborék és elúszik a rózsaszin felhő....Légy önmagad és ne másokért tedd a lányért amit teszel hanem azért mert tényleg érdekel és szeretnél vele lenni .Lehet hogy ő nem vágyik annyira a nagy hűhóra ...Hivd el sétálni vagy piknikre ahol csak ketten lehettek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!