Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok valamit tenni? Úgy hiányoznak a bókjai?
Volt egy fiú, aki nyomult, tette a szépet, minden hülyeséget kitalált, tényleg, én meg mindig kinevettem, meg viccet csináltam belőle, van amikor elküldtem a fenébe, mert volt egy másik, akit barátomnak szerettem volna, és bizonyítani akartam, hogy engem nem lehet levenni a lábamról.
Kiderült, hogy egy ritka undorító gyerek, rájöttem, hogy nekem nem ilyenre van szükségem.
És nagyon hiányoznak az elsőnek a bókjai, a kis furfangos ajándékai és meglepetései. De valamiért már nem csinálja.
Mit kell tennem, hogy újból kedveskedjen nekem? Hogy újból felkeltsem az érdeklődését? Igazából azt sem tudom, hogy mit csináljak mert le is van tiltva, most hogy oldjam fel, milyen indokkal? Meg most hogy kezdjek el beszélni vele?
Már múltkor direkt elkezdtem flörtölni egyik haverommal (poénból), hátha majd ez újra felpöregeti.
Hát került vagy két napig.
Mit csináljak?
16L
Bunkó voltál..
A normálisat elküldöd a gyökèr meg tetszik mi? Pff..15/F
De amúgy segìthetek haèrdekel ìrj privátot
Kaptál egy leckét az élet iskolájában királylány.
Két dolgot tudsz tenni.
Elfogadni, hogy ezt elszúrtad, vagy bocsánatot kérni tőle és őszintén elmondani, hogy hiányzik a figyelme.
Másodikat csak akkor, ha ez nem kihasználás lenne, hanem kölcsönös érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!