Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kompromisszum a megoldás ebben az esetben? ( Kutya a házban vagy azon kívűl? )
Párommal összeköltözés előtt állunk de nem sikerült döntésre jutnunk ebben az esetben.
Van egy 4 éves csivava kutyája, és nem szeretném ha állat lenne a lakásban.
Ő teljesen ki van akadva, a macskájáról nagy nehezen de sikerült lebeszélni, de a kutya hajthatatlan, mert hogy az náluk családtag és hogy az édesapját sem zavarta az állat bent a lakásban pedig 2 is van nekik. Persze ő csak egyet hozna.
Hiába mondtam neki hogy ahol eszünk, fürdünk főzünk alszunk oda ne jöjjön kutya és hiába fog takarítani a kutya szag a szőr mindenhol ott lesz!
Az udvaron ellehet csinálok neki kutya házat de máshová nem teheti be a lábát.
Nekem nem is kellene kutyástárs, nem választanék ilyen párt magamnak.
Kutyának, már ha van egyáltalán, kint a helye, bár nekem még oda sem kellene.
Bent a lakásban meg kizást, hullik a szőre, nyálas, engem ne nyalogasson, ne ugorjon rám, ne feküdjön oda ahol én, stb...szóval kizárt.
de azt nem értem, mikor összejöttél vele, nem gondoltál arra, ha esetleg összeköltöztök, mi lesz?
"Nálatok annyi a kutyatartás, hogy kicsapjátok a kert végébe azt jól van"
Azert ne essünk mar at a ló túloldalára. Egy kutya a kertben is lehet boldog, az az o területe, nem feltétlenül kell beengedni a házba, ha jo helye van kint is. Nekünk rotink van kint, nagyon jol érzi magát, kintre lett szoktatva, be se jönne a házba, ha lehetne se. Egy kertes házban szep nagy kutyaollal megis minek engedném be, mitől lesz attól o boldogabb áruld mar el?
"Mondjuk én eleve nem ismerkednék olyanokkal, akik nem bírják a kutyákat."
En nagyon szeretem a kutyakat. De sohasem tartanek lakasban, es nagyon nem akarnek egy csivavaval egyutt lakni. fuggetlenul attol hogy azt nem is tartom kutyanak.
" (kivéve ha csivava, vagy olyan kutyafajta, aki a gazda mellett szeret lenni)."
Miért,van olyan faj is amelyik nem szeret a gazdája mellett lenni? :DD
És még valami...ha tetszik,ha nem,a KUTYA NEM A HÁZBA-LAKÁSBA VALÓ!Ezt vegye tudomásul mindenki.
Az állat-állat,az ember-ember.Mindenkinek megvan a maga helye,épp ebben is különbözünk tőlük :)
Lehet szeretni-kedvelni-játszani velük,de azért ne velük aludjunk,ne velük nyalogattassuk magunkat. A gyomrom felfordul amikor ilyet látok.
Na meg amikor a kis retikülbe viszik :DD
Kedves 47. válaszoló. A csivava SZOBAKUTYA, aminek a HÁZBAN VAN A HELYE. Attól, hogy egy állat bent van a házban, a ház még nem változik állatkertté, és ha meg van nevelve a kutya, akkor nem megy fel az ágyra, nem megy be a konyhába, hálószobába stb. Komolyan ennyire korlátoltak az emberek?
Kedves kérdező, kompromisszumot kell kötnöd a pároddal. Ha szereted a párod, akkor elfogadod, hogy neki fontos az a kis dög, ő meg elfogadja azt, hogy te nem szeretnéd a hálószobában, fürdőben és a konyhában látni. Egy másfél kilós kutya komolyan ekkora gond?
"Az udvaron ellehet csinálok neki kutya házat de máshová nem teheti be a lábát."
Neked az a kompromisszum, hogy kijelented, hogy az lesz, amit TE akarsz?
Egyáltalán mit gondoltál, amikor megismerkedtetek? Egy emberhez hozzátartoznak az állatai is, ha vannak.
Mi lesz a következő lépés a macska és kutya után, amiben az erődet/akaratodat akarod fitogtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!