Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt ismertem meg a gyakorin. A kaposvári gyógyszerészt! A lelkembe gázolt, ahogy sosem hittem volna. Miért tette ezt?
Figyelt kérdés
5hónapja ismertem meg,lelkileg nagyon közel kerültünk egymáshoz,de testileg is.Folyton azt mondta,neked adtam a lelkem,és hogy fontos vagyok neki.Mikor kiderült babát várok,azt mondta ne mondjam meg a gyereknek ,hogy ő az apja menjek férjhez valakihez és vegye a nevére.Ebben a percben gyűlöltem meg őt.Mit gondoltok erről az emberről?2010. febr. 19. 08:38
21/53 A kérdező kommentje:
MIÉRT ÍRNA VALAKI OLYAT,HOGY KAMU DRÁGÁIM..STB!TÉNYLEG AKI ÍRTA MIÉRT ÍRTA?UGYAN MIÉRT TALÁL KI VALAKI ILYEN DOLGOT...MIÉRT GONDOLOD,HOGY EZ KAMU,ÍRJ RÁM NYUGODTAN PRIVIT!!
2010. febr. 19. 09:52
22/53 anonim válasza:
Azért írtákhogy kamu mert egyszerűen nem hiszk el, hogy egy felnőtt NŐ ennyire buta naiv :)
23/53 A kérdező kommentje:
8.46-nak üzenem,igen tudta,hogy nem szedek semmit,gumival kezdtük el,csak levette félúton....
2010. febr. 19. 10:00
24/53 anonim válasza:
és nem is ír ki így egy ilyen kérdést...
infoórán nagyon unatkozhatsz..., vagy lógsz a suliból?
ja, én se vagyok se kaposvári, se A gyógyszerész
de ez kamu
25/53 anonim válasza:
levette félúton :DD
Földvár felé?
26/53 anonim válasza:
Egy felnőtt nő is lehet naív,amit az ilyen f*kalapok ki is haználnak!Akinek szeretet hiánya van,nem nehéz átverni.Sajnos ez a "faj",nem fog kihalni soha!
27/53 anonim válasza:
Ha tényleg levette miért nem szóltál, hogy
tán nem kéne
28/53 anonim válasza:
Na nyugika mindenkinek.
kamu vagy nem akkor is tanulságos,hahó remélem azért tényleg kamu mert itt egy pici élet sorsa fölött dönthet valaki.
ugyanakkor bármi is történik mindenképp legalább 3 ember sorsa fordul meg egy egész életre.
ha tényleg olvashatja az a valaki aki érintett elég stílustalan,amit főztél edd meg barátom.
29/53 anonim válasza:
Kérdező:
Milyen gyakran találkoztatok?
a talik mindig a szexről szóltak?
30/53 A kérdező kommentje:
Kedves 9.54-es!!Aki igyekszel a kamu-s dologra válaszolni,HONNAN TUDOD ,HOGY FELNŐTT NŐ VAGYOK??????????NA...ez érdekel!!!Én nem írtam életkort...kedves pm
2010. febr. 19. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!