Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetném meg?
Figyelt kérdés
Szegény srác az utóbbi időkben lépett ki egy 5 éves kapcsolatból, ahol a lány - állítása szerint - egy igazi szörnyeteg volt. Azt mondja nekem, hogy egyelőre nem akar komoly kapcsolatot (amit egyébként megértek), de mégis olyan érzékien, tiszta szívvel csókolt és becézgetett, hogy elképzelni sem tudom, hogy csak szexre kellenék neki. Minden nap beszélünk. Meg akarom őt kapni, szeretem.2015. ápr. 6. 20:52
1/2 A kérdező kommentje:
Egyébként a csókon kívül egyelőre több nem történt.
L/22
2015. ápr. 6. 20:52
2/2 To7ka válasza:
Kis lépésekben. Eddig nagyon korrektül hangzik, nem ülteti át az érzelmeit, nem rohan bele egy újabb kapcsolatba, de ismerkedik Veled, nyit.
Egyáltalán semmit ne sürgess. Arra figyelj, hogy könnyen lehetsz egy átmeneti búfelejtés, tarts egy kis távolságot, akarjon megkapni, ne Te akard őt megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!