Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok aggódok a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok aggódok a kapcsolatom miatt, szerintetek mit tehetnék hogy jobban fel tudjam ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel két éve vaguynk együtt szeretjük egymást. Most színművészetire készül és elég jók az esélyei a bekerülésre, van tehetsége a dologhoz.

Szeretném ha felvennék, hisz tényleg ez teszi boldoggá, viszont ezzel párhuzamosan nekem nagyon rossz lenne látnom hogy más fiúkkal smárol a színpadon, meg incselkedik, dehát a színi világban ezek úgymond alaptényezők, nem kikerülhetőek, ráadásul a barátnőm elmodnta hogy ezt nem úgy kell gondolni mint a való életben, csak színészet, stbstb.., tehát Ő ezek elől nem zárkózna el.

Szóval igazából evégett aggódom emrt nem szeretném elveszteni és nem tudom milyen gondolati séma oldhatna fel ebből az aggodalomból. Szarjam le? Dehát szeretem, nem tudom leszarni. Vagy csak a büszkeségem miatt érzem magam szarul, ha mással smárolna? Végülis sok ember él nyitott kapcsolatban és Ők is tudják ezt kezelni valahogy.

Ti mit gondoltok? Főleg a lányok válasza érdekelne, talán Ők barátnőm helyzetébe jobban bele tudják látni magukat

2015. ápr. 6. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

esetleg kérdezd meg a technikai részletekről, hátha nem is olyan borzasztó.

sok országban mindenki mindenkvel szájrapuszizkodik. egyébként nekem is idegen.

N

2015. ápr. 6. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Van némi rálátom a színpadi munkára, és hááááát, sok párkapcsolat kezdődik egy színpadi csókkal. Bele kell élnie az embernek magát a szerepbe. De ez nem általános! Ha felveszik és színésznő szeretne lenni, ezt a részét külön tanítják...színpadi viselkedés, a másik helyzetbe való beleélés, stb. Muszáj átérezni, máskülönben nem lesz hiteles.

Nem könnyű a színészek párjainak....de ezt vagy elfogadja valaki, vagy nem. Ha ez az élete, és ezt szeretné csinálni, nem tudsz mást tenni mint megbízni benne. Ha szeret téged, nem fog félrelépni. Ha meg nem szeret, félrelépne anélkül is, hogy színésznő lenne.

2015. ápr. 6. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Önmagában nem is a félrelépés, hanem a csók meg az egyéb szexszel kapcsoaltos tevékenységek zavarnak..Pláne többször is, a próbákon..
2015. ápr. 6. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a munkája (lesz)! Nincs mögötte valós érzelem, csak cselekedet, mert erre kérték, ezt kell eljátszania!

Ha érzelmileg téged szeret akkor nem lehet gond!

Tény ez egy olyan helyzet amit neked el kell fogadnod, neki meg úgy kell veled viselkednie, hogy érezd csak Te számítasz!

2015. ápr. 6. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Folytatva az előző gondolatot, jogosan vethetnénk fel akár azt is, hogy mit szól a nőgyógyász, urológus, vagy a masszőr felesége/férje?

És akkor még a felnőttfilmesekről ne is beszéljünk, mert ők sem mindig szaklmabeli párt választanak maguknak!

2015. ápr. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!