Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet, hogy egy 10 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egy 10 évvel fiatalabb lányba beleszerettem?

Figyelt kérdés
Ez kikészít, és rendkívül szánalmasnak érzem magam miatta. Egy házban lakunk, és igazából ki sem zárhatom az életemből, mert szinte folyton összefutunk.
2015. ápr. 6. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
*ezért hiszed
2015. ápr. 6. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem ítéllek el... De nagy eséllyel csak fellángolás ez nálad, és talán már régóta nem volt senki, akit szerethettél volna, tőle megkapsz valamit, amit mástól nem esetleg? (törődést, figyelmet, kedvességet, akármit)

Nem tudom, mindenesetre ahogy idősödik az ember, a korkülönbség egyre kevésbé botrányos.

2015. ápr. 6. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:

# 10

Annakidején volt egy tanárnő aki mindenbizonnyal élvezte a diákok részéről rá irányuló figyelmet.30 év körüli lehetett,jól nézett ki.Mindig kihívó ruhákat viselt,sokszor "feltűnő" módon nézegetett ki az ablakon...Mindezt olyan osztályban ahol csak 15-16 éves fiúk voltak.

2015. ápr. 6. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
A korkülönbség egyáltalán nem gáz - részemről -, itt inkább az a probléma, hogy az illető 14 éves... hacsak nem nagyonnagyonnagyon koraérett és felnőtt leányról van szó, amit mondjuk kétlek, mert pont ebben a korban változik a legtöbbet az ember. Szerintem próbáld meg elfelejteni, keress magadnak egy lányt, aztán ha az élet úgy hozza - és az érzelmek is megmaradtak - visszatérhetsz erre a kérdésre úgy 5 év múlva.
2015. ápr. 7. 11:55
 15/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, rám például egy 37 éves pasi akaszkodott, hogy lenne a barátom, én meg csak 18 vagyok.. ez még gázabb.. Amugy nekem is egy 10 évvel idősebb fiu tetszik :/
2016. okt. 22. 10:39
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem az, hogy és miért történt, mindegy.

hagyd békén.

és ne érezd szánalmasnak magad. nem az a lényeg, hogy mit gondolsz, hanem hogy mit csinálsz.

2016. okt. 22. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!