Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pagiva0725 kérdése:
Ti menyiszer szeretkeztek a párotokkal egy héten?
Figyelt kérdés
Menyiszer egézséges?2015. ápr. 6. 16:30
1/5 anonim válasza:
Egyelore ritkan mert most bootol be a kapcsolat, igy heti 1-2 tali ami 3-5 aktus. De mind2en a napi 1et tartjuk egeszsegesnek. Minimum.
2/5 anonim válasza:
2-3 alkalommal átlagban, van, hogy többet, van hogy kevesebbet. Amúgy több, mint 9 éves kapcsolatról beszélünk, gyerekünk is van már. Ez miatt kivitelezni macerásabb.
Gyerek előtt megvolt simán a heti 4-5 alkalom i.
De én örülnék, ha a heti 2-3 mindig meglenne!:)
És a szex alapvetően nem egy egészségtelen dolog, mindenki annyiszor csinálja, ahányszor jólesik.:)
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs egészséges szám. Nekem néha jó lenne a napi 2 is, de az csak egy szép álom sokszor, mert nem is vagyunk együtt minden nap. De elég sokszor.
4/5 anonim válasza:
Mi távkapcsolatban élünk, csak hétvégén tudunk találkozni, de akkor mindent bele. :D Péntek-szombat-vasárnapról beszélünk, napi 2 a minimum. :D
22/L
5/5 anonim válasza:
Amikor találkozunk, akkor 1 minimum van, illetve az aktusok mellett sokszor csak kézzel/orálisan "esünk egymásnak". Heti 3-4 napot töltünk együtt ha tehetjük, szóval mondjuk egy héten 6-7x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!