Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel a helyemben?
"csak addig míg nem találok normális kapcsolatra"
Csakhogy amíg az embernek megvan a fix szexkapcsolata, nem keresgél máshol, és nem szívesen teszi be a kezdőtétet. Nem futja le a kötelező köröket, csak eltesped az ugyan meglévő, de semmit sem érő kapcsolatban. Az idő viszont nem áll meg a kedvedért, hanem szépen eloson melletted, aztán azon kapod magad, hogy életed legszebb éveit eltékozoltad.
Szerintem lépj tovább, kérdező.
Igen megtartanam, de csak arra.Ugy kezdodott, h volt 3 masik mellette meg egy ex is.Megigertem neki , h csak vele leszek , marmint h nem kefelek fuvel, faval.Viszont most, h kibekultek akar szexelni, hajlamos ra, de megis csak petting, amit en eroltetek.Idot ker, h atgondolja.Sztem folytatom a kis afferjaimat es feltekeny lesz:)(viszont vonzodom hozza)
Meg melle kulfoldon elek es nem nagyon tudom megerteni oket(mas kultura) meg a kulfoldi csajok se engem(ugyhogy veluk is a szex marad csak.Kovetkezteteskepp igyis-ugyis kapcsolat nelkul es tenyleg szalad az ido:S
Kossz a valaszokat erdekes mas szemszogbol is szemugyre venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!