Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akik egyszerre szépek őszinték hűségesek és jó társaságukban?
:D
Lol... adj le az igényeidből..... vagy légy konkrétabb.
Rossz társaságban keresgélsz valoszinuleg.
Amugy meg minek hajtasz a kulsosegekre?
Ne azt nezd,hogy szep-e..
Néha a borhibakkal rendelkezo nem Barbie babak a legjobb társaság es a leghűségesebb.
Felre ertes ne essek,nem azt mondom,hogy a szep nok nem husegesek.
ha azt mondom, én ilyen vagyok, akkor mi változik? :)
bár lehet, hogy az a probléma forrása, hogy egy relatíve lényegtelen (és mindenképpen műlandó) érték alapján választod a lányokat, nem a többi, párkapcsolat szempontjából jelentősen fontosabb szempont szerint szelektálsz. már legalábbis, ha azt mondod, az eddigiek mind jól néztek ki, de a többi nem működött igazán. értem én, mindenkinek fontos, hogy a párja számára vonzó legyen, jól essen ránézni, de csak ez alapján elég gázos válogatni, már nem azért. én se csak azt figyelem egy párkapcsolat kialakításánál, és lám, nem is jártam még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!