Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavaró, és mindig gondolkodom rajta - miért csinálja ezt?
Van egy osztálytársam, aki nagyon fura. Nem nagyon szoktunk beszélni, de néha vannak megjegyzései. Például felvettem múltkor csuklyás felsőt, ami piros volt, elment mellettem, és annyit mondott: farkaséhes vagyok, és rámmosolygott.
Aztán semmit nem mondott. Később eset lenne, hogy gondolom piroska és a farkasra gondolt.
A másik eset, mikor volt egy fekete melltartó rajtam, és egy elég világos felsőm, és azt mondta: feltárni a legsötétebb titkokat. Megint csak néztem, mire céloz.
Harmadik: beszélgettünk a szememről barátnőmmel, annyit mond: tűzből jég... jégből tűz. És megint elsétál.
Miért csinálja ezt? Annyira fura. :D Mindig gondolkodom, hogy most mit akart ebből kihozni. De van még egy csomó ilyen. És sosem mond semmit, csak rejtélyesen mosolyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!