Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretek egy lányt de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek egy lányt de úgy érzem nem vagyok felkészülve egy párkapcsolatra, vagy nem vagyok elég jó, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már elég régóta és iszonyatosan szeretem, és sztem ő is kedvel engem, de még nem járunk. Mostanában azt érzem hogyha járnánk, akkor rossz lennék neki vagy hogy nem vagyok felkészülve :S Most mit tegyek?
2010. febr. 18. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hékás! Így ne állj hozzá a dolgokhoz. Ebből nekem az jön le, hogy önbizalmad nulla. Szedd össze magad. Bátorság!
2010. febr. 18. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd csak rá a döntést, hogy elég jó vagy e neki vagy sem. Egyébként ismeritek egymást, szoktatok beszélgetni vagy csak a szemezés megy 1000rel?
2010. febr. 18. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Mikor azon görcsölsz a randi elött h mondjuk mit bókolj neki akkor ne feledd el ott van veled.veled akar lenni azaz igent mondott és nem küldött el a fenébe pedig lerázhatott volna.ne féljél gondolj bele ha ezt most kihagyod akkor mi lesz veled lehet h életed végéig bánni fogod.Mindent bele fejleményeket kérek majd ha gondolod ír privit

17/F

2010. febr. 18. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha beszélget veled meg észreveszed hogy jól érzi magát veled akkor bejösszneki.13/L
2010. febr. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!