Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megvalósítható egy ilyen kapcsolat?
Én belementem és nem is volt olyan rossz. :D
Szeretek egyedül lenni, a fizikai közelséget se igénylem annyira, mint mások, így nekem nem okozott különösebb gondot. De egy normális lány nem hiszem, hogy kibírná, aki eljár ide-oda, folyamatosan új embereket ismer meg, meg ilyesmi. Lehet nekem is csak ezért sikerült mert extra introvertált vagyok, a szexualitásom is elég fura egy átlag emberhez képest. (BDSM) Pl. nekem a lelki kielégülés sokkal fontosabb, és nem nagyon van igényem az orgazmusra, hónapokig is megvagyok nélküle, ahhoz se ragaszkodom, hogy egyáltalán behatolás történjen. Beérem a kikötözéssel, alázással és egy kis veréssel. Adni és kapni egyaránt nagyon jó.
17 voltam, amikor megismertem a páromat és havonta csak egyszer tudtunk találkoztunk. Kb. 2 évig mehetett így, majd összeköltöztünk, ennek másfél éve. Azóta is boldog párkapcsolatban élünk.
20/L
Köszönöm a hozzászólásokat.
#2: nem is rossz ötlet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!